hem. Där jag har möjlighet att stöka och fixa precis som jag vill. Ett stort ljust kök med köksö. Massor av blommor och trägolv. Jag får fortsätta drömma ett tag till tror jag. Men men..

Varit ledig i två dagar och det har varit skönt. Imorgon så väntas det jobb igen. Var och fyndade på bokrean idag. En bok om bröd med massa recept, en bok om hundar och typ 3-4 böcker om blommor och trädgård. Jag LÄNGTAR efter våren med värme och grönska!

blomma


Nu ska jag fara vidare på mina äventyr..

So long!
Låg på mattan (som vi egentligen skulle haft en ny) med Fiffis alla tuggben runt mig och lyssnade på musik nyss. Attan, pojkvännen har riktigt bra ljud. Nästan så hela huset rasar! :p

U2, Lasgo, Milk inc hann det bli.. Nu rullar Milk incs Closerskiva. Nice!

Var och frågade vad de skulle ha för ett hus i en monter från en känd hustillverkare. Och tanten blev helt tokig och började mala på om hur det skulle sättas ihop och hur bra det var när man inte behövde bygga det själv. Men ska jag ha ett hus som jag ska bo kan jag minsann tänka mig göra lite själv. Är halva charmen med att se sig om då man vet att man tapetserat och valt kök och golv. Inte med ett färdigt hus som kommer och lastas av på grunden och vips! Inflyttningsklart! Hon nästan ville kasta hus efter mig kändes det som då jag till slut gick från deras monter med två mössor och ett lipp i snöre.
Oj oj shit!

Trafiken börjar ju bli den man är van vid under vasaloppet. Bilar överallt och låååånga köer. Inte konstigt jag promenerat till jobbet de flesta av dagarna.
Och inte har jag varit på tältet och slagit klackarna i trallen heller. Räcker ju med att jag spenderar all övrig tid där nu.. På kvällarna är det ju min lediga tid och då är jag oftast utslagen och helt tilt i skallen! Blir så mkt frågor när man står bakom disken vid nummerlapparna! Oh my good!

Nu ska jag bege mig hem till byn och sova ut imorgon. Om jag nu lyckas med det. Inte gjort det de senaste nätterna. Vaknar och kan inte somna om på någon timme. Sen slumrar jag till precis innan klockan ringer, det resulterar i att jag är ett lik. Fiffi hon sover gärna hela nätterna och nästan hela förmiddagarna. =)

Take care!
Is it getting better
Or do you feel the same
Will it make it easier on you now
You got someone to blame
You say...

One love
One life
When it's one need
In the night
One love
We get to share it
Leaves you baby if you
Don't care for it

Did I disappoint you
Or leave a bad taste in your mouth
You act like you never had love
And you want me to go without
Well it's...

Too late
Tonight
To drag the past out into the light
We're one, but we're not the same
We get to
Carry each other
One...

Have you come here for forgiveness
Have you come to raise the dead
Have you come here to play Jesus
To the lepers in your head

Did I ask too much
More than a lot
You gave me nothing
Now it's all I got
We're one
But we're not the same
Well we
Hurt each other
Then we do it again
You say
Love is a temple
Love a higher law
Love is a temple
Love the higher law
You ask me to enter
But then you make me crawl
And I can't be holding on
To what you got
When all you got is hurt

One love
One blood
One life
You got to do what you should
One life
With each other
Sisters
Brothers
One life
But we're not the same
We get to
Carry each other

One...life

One


Jag bara älskar den!

Och här kommer en bild på min misse som är min riktiga älskling. Han som alltid sov bredvid i dubbelsängen och anser att han är jordens mittpunkt! =) Skönare personlighet på katt får man leta efter!

Katten i mitt liv!

*hjärta* Findus