Hade jag igår. Och damn vad snygga vi var, jag i tuperat hår och söt som en John Travolta i sina snygga gabardinbyxor! Norpan som rockade fett i flingpaketsleken! Lena som visade hur hon lärt sig dansa disco.. Haha.. Och kusin sen då, i peruk och brun kostym! Och för att inte tala om snöret i byxorna! Haha!
Skrattade så jag hade ont i magen!

Bilder kommer.. kanske.. sen!

Idag har jag mått prima. Sov länge och tänkte gräva klart mitt land men då började det ju att spöregna! Bara att mysa under tak idag. Bra bra! Sånahär dagar behövs ibland. Nyss hemkommen från tacosmiddag hos Björn och A-K. Tusen tack! Får bjuda igen snart, bara vi fått ordning på köket! =)

Nu ska jag fixa lite i huset och sen sova. Jobb väntar ju nästa vecka igen! Maria kanske skulle komma och hälsa på, det hoppas jag på. Inte ofta man ser henne! =)

Dags att göra lite nytta! Tack å hej!

Puss!
smäller det!

Packar påsen med godisdricka och tar på axelvaddar, benvärmare och tights!
Nu är det 80-tals party! =)

Jippie!
är det ett år sen. Sen det hemska.
Min älskade pånnieskrutt var sjuk och vi nästan blev tvugna att ta bort honom. Jag tackar för ett år till. Ett år med linfrön och promenader. Men han mår prima nu. Jag vet att det kommer en dag då han kommer trava vidare och den dagen kommer vara den svåraste och mest ledsamma. Jag har trots allt haft honom i snart 10 år. Han är den som fått följa med på alla galna upptåg och gjort mig sällskap på alla turer. Tänk att ett djur kan betyda så mycket. Han lyssnar när man behöver prata och otaliga är de gånger jag varit ledsen och gråtit mot hans hals. Han har gett mig motion och jag har gett honom mat och sovplats. Han är den mest bortskämda pånnien i byn men det bjuder jag på!

Jag *hjärta* Amigo!


amigo och jag