min smärtfria dag kanske...

Ramlade och stukade foten på lagret. Har ont i benen nu.. och i fotleden.
Slog i axeln i en snöslunga. Riktigt hårt. Jädra plåtskrälle.
Dunkade i höften rejält i kassahörnet. Ont ont..
Brände mig på armen när jag skulle tända ett ljus. Har ett märke där nu.
Diskvattnet var ruskigt hett när jag skulle diska. Både hemma och på jobbet. Brände mig om händerna.

Jag ska nog lägga mig i sängen med boken snart..
Kanske
kanske blir tisdagen mindre smärtsam.

...

Sov riktigt dåligt inatt. Vaknade flera gånger för att se så jag inte hade försvoit mig. Bara för att vi fick en timme extra så blev jag helt paranoid. =P

Gjorde årets vurpa med en 20kg Solrosfrön i armarna idag. Stukade foten och ramlade på golvet.. Men säcken den hade jag ett stadigt tag om.. Ska smörja lite med aloe Heat ikväll så är nog värken i foten ett minne blott imorgon.. Imorgon ja.. då ska jag på.. Utbildning! Kan nog bli riktigt intressant det där. =)

Nu har J lagat middag. Det är fint i köket sen igår. Dammsög och plockade medan han diskade och torkade av bänken i köket. Riktigt mys att komma hem. Men men.. lär väl se förfärligt ut igen till helgen.. Men då är jag utan J och kan städa och gno hur mkt jag vill. Men jag antar att jag kommer tycka det är så ensamt. Tur att jag jobbar lördagen då. Ska se om Norp var sugen på lite party. Kanske skulle göra ett försök. Haha.. =P Mina partybehov känns som om de är stillade.. Har så mkt annat i huvudet nu för tiden..

Time to eat.

*Puss å hej*
Och helgen är mer eller mindre passerad.

Jobbade igår och jäsiken vad folk handlade. Som tokiga. Kom hem sent eftersom det var mycket folk i rörelse och ingen som hade speciellt bråttom. =)
Hade planer på att gå ut och skaka rumpan lite men efter den här veckan så slocknade jag klockan 22 och var helt död enda till klockan var åtta imorse. Eller ja.. sju. För vi hade tydligen vridit tillbaka klockan en timme inatt. Något som jag totalt missat. Skönt var det iaf att få sova ut ordentligt.

Idag for vi till Blnge och inhandlade mig en vinterjacka. En lite längre med dun så jag överlever kylan. Hade hoppats på ett par nya skor men jag hittade inga som föll mig i smaken. Är tyvärr inget modelejon. =P Blev en gardin och en födelsedagspresent till kära mamma också. Så lite fick jag tag på..

Nu ska jag mysa ner mellan lakanen och läsa lite. Försöker läsa lite när jag har tid över. Har så mycket böcker som bara väntar på att bli lästa. Och tyvärr så kan jag ju inte läsa alla på samma gång. Räknade till 20 böcker jag inte läst tror jag.. Hehe..

Nästa vecka väntar ännu mera jobb. Håller på och bygger om. Tror det kommer bli superbra i slutändan men vägen dit är krokig och fylld med hinder. Eller ja.. det är väl i princip fortfarande 24 h för lite på dygnet.

Nä.. Time to read!

Pussåhej.