Nu är vi hemma igen efter en helg med bilåkande, flyttande och kånkande på kartonger, prat och lite sömn. Jag är trött. Har blivit åtskilliga mil i bil den här helgen. Men vi kom hem ganska tidigt idag och det var skönt. Släpet skulle tillbaka så vi lämnade Sundsvall kring 10.30 på förmiddagen. Så vi har hunnit med att handla, promenera på Sold och slappa i soffan.

Ikväll blir det tidigt i säng och så ska vi ta oss en liten sovmorgon. Är sista veckan nu.. på min första semester ever. Har varit riktigt skönt att få ägna sig åt huset och gården i hela 4 veckor.

Änglar. Lev! =)
Pussåhej!


Gäststuga och härbre. =)Sitter här hemma i min ensamhet, J är i Dalhalla och ser på P-Floyd ikväll. Kom på att jag är en riktig liten fegis när jag är ensam.. Jag är rädd för mörker, men det har jag nog min fantasi att tacka för. Har varit skrajsen för det länge. Men vips så låter det så konstigt överallt i hela huset. Knakar och t o m när jag ska ha ut vatten i diskhon låter det mysko.. Läskigt.
Skulle se vad det var på teven men det blev bara nå crap, för det jag egentligen ville se vågar jag inte kika på utan moraliskt stöd. Haha.. jag är en riktig liten fegis!

Ska diska lite nu.. Imorgon blir det att ställa klockan för helgen kommer spenderas med flytt och en massa bilåkande. Blir en snabbtripp till Sundsvall då Js bror ska bli Sundsvallsbo. =)

Nä.. dags att göra nytta.
Pussåhej!


Imorgon får jag träffa den här krabaten. Ja, och givetvis hans matte! =)

När du har rest dig,
vänd dig inte om.
Det finns ingen väg tillbaka
 varifrån du kom.
//Gardell


Tänk om vägen alltid var så rak och utstakad. Men.. man vet ju aldrig vad som väntar vid nästa krön.

Nu ska jag avsluta diskningen. Och dra en repa med dammsugaren. Är så spånigt överallt sen de höll på med taket. Sen blir det en tur till affären. Det är mycket vi behöver fylla på i kyl och skafferi. Men det är så skönt att bara vara hemma och inte åka iväg men nu är det slut på det mesta.

Jag köpte en liten klövjeväska till fnörten i Gävle. Hon blev väl inte direkt överlycklig men jag tror att det blir bra till slut. Så kan hon också få bära lite saker ibland. Hon var himla söt i den iaf. Haha.. =)
Dessutom hittade jag nya vinterskor och en ny höst/vinterjacka till riktiga vrakpriser. Så nu är jag nöjd! Behöver jag inte bekymra mig om vad jag ska ha för skor i vinter. Det känns riktigt bra.

Disk. Dammsugning. Affär.