Nu har jag haft 3 härliga dagar ledigt. Har hunnit massor och det ska nästan bli lite skoj att jobba.

Igår var jag på mc-klubb och kikade på när grannen spelade. Hade aldrig hört dem förut men de var helt åkej. Fast jag inte kände igen en enda låt. Men jag hade alldeles för kort hår och alldeles för lite skinnväst för att passa in. Så är det när man bara cyklar och inte äger ngn HD. Imorse tog vi en förtjänt sovmorgon och sen fick vi en massa gjort i källaren. Bytt frys och kört massor med tvätt. Fyllt på pellets och packat ihop en massa skräp. Ska bli skönt när golvet är klart för då är blir det inte lika skitigt överallt. =)
Har även hunnit med att mocka och borsta hästen medan J packade massa höpåsar, vad hade jag gjort utan den underbara karln? Sen blev det en sväng till Sold för att kika in på Konsum och sen säga hej till svärpäronen. Nu sitter jag i soffan och har precis kikat på en film, Art school Confidential. Inte helt kass men jag tycker att Bad Santa är roligare.

Idag har det varit första advent och då tände vi första ljuset när vi åt frukost och sen har jag plockat fram adventsstjärnan i hallen. Mysigt med ljus. Tog kort på granen i byn när vi var ute och kvällskissade. Nu ska jag krypa till sängs för nu väntar ännu en vecka med jobb. Hoppas alla har haft en bra helg.
Pussåhej!


Det blev en vit första advent ändå, trots att det var +grader och regnade i natt..
Nu kan man äntligen se ut genom våra fönster igen, har torkat dem idag som en riktig hemmafru. Har även dammtorkat och dammsugit så det är fint till första advent. Kan ju alltid hoppas att det håller sig fräsch ända till jul men det kommer det inte att göra. =)

Vi tog med hästen och gick en solskenspromenad idag och det var riktigt härligt. Skönt med lite sol på sig. Mockade och gjorde fint i stallet efteråt medan fnörtan satt snällt utanför och J pratade i sin älskade telefon. =P Sen har J gjutit klart golvet och jag har dammsugit hela övervåningen. Nu sitter jag här och väntar på att bakpotatisarna ska bli klara. Tänkte även baka lite bröd sen, är så himla lätt att slänga ihop smeten och in i ugnen. Blir ett grovt bröd som mättar utmärkt och med en skiva ost på, mums! Blir nog även en kladdkaka och så ska J göra maränger på äggvitan som blev över när vi gjorde egen pasta. Ikväll händer det nog inte så mycket. Ska se en film och kura i soffan.. Imorgon ska vi ut på julklappsjakt och in på jobbet en sväng, är kundklubbsdag med många bra erbjudanden och vi behöver dessutom en pall med pellets.

Har fått mitt paket som jag beställde så när jag har hämtat ut det ska jag pyssla järnet. Har fått lite idéer till en välkomstskylt så jag ska försöka knåpa ihop en sån. Dessutom ska min mamma ha en amaryllis planterad hon med.. Passade på att samla ihop lite dekorationsmaterial medan det var ljus ute.

Har tagit bild på dörren som jag målade också. Det blev riktigt fint med en blå dörr till den röda stugan.


Nu fattas bara en trappa, snyggare planteringar och vit färg. =)
Men det får bli senare.


Pussochhej.
Nu är jag ledig i tre härliga dagar! Ikväll har jag inte gjort många knop sen jag kom hem. Sett på lite inspelade program och busat med fnörten. Nu ska jag krypa till sängs och imorgon får jag sovis! Och det bästa av allt är att min bättre hälft kommer vara där när jag vaknar för han är också ledig. Så imorgon ska vi hemmapyssla massor!

Pussochhej!


L ♥ J = sant