Just nu känns livet lite upp och ner och mest av allt ner. Huh, jag orkar liksom inte med allting just nu.

Blev promenad med Herr Håleryd och kvällspyssel i stallet. Skönt att vara ensam lite och fundera på saker och ting. Myste lite med kinden mot en go mule. Usch, jag vill mest gråta..

Men det är tur att jag har J för när jag kom hem hade jag ett gulligt mail i inboxen. Som får mig att vara glad istället för att vara nere.. Bit ihop och kom igen.. That´s life. Men just nu är det jävligt jobbigt.

Nu ska jag ta en dusch och sen lägga mig töntigt tidigt. Hade tänkt hinna med en promenad med fnörten innan jag ska åka till jobbet imorgon bitti.. Och jag är så himla seg på morgonen ibland. Sömn sömn sömn, annars orkar jag ingenting på hösten.

Puss&hej!
Nu har systrarna W varit ute på långpromenad med hundarna.. Blev en rejäl promenad så nu kan man mumsa äppelkaka med gott samvete.

Har diskat och tagit en dusch.. Nu blir det soffmys och teve. Nästa vecka väntar 4 arbetsdagar. Sjukt skönt men jag tippar på att de fyra dagarna kommer vara fullspäckade med saker som borde/måste/ska göras.. Har iaf två telefonmöten och en massa ombokningar på foder. Sånt tar sån himla tid. Jaja..

Nu är jag iaf ledig hela kvällen!

Puss&hej!
Idag tog vi upp hästen till hagen hos oss. Måste ju passa på att äta här nu när vi är lediga och det fortfarande är lite grönt kvar. Han fick ett unghingstryck och drog järnet i hagen. Galopperade och tvärnitade alldeles vid grinden, drog iväg, galopperade järnet och tvärnitade vid grinden. Sparkade bakut och hade sig.. Hmm.. han var inte alls gammal utan på tok för ung.. Men sen när vi gick hem så gick han lite orent och var lite svullen i ett ben så när vi kom till stallet blev det liniment och bandage på. Tokiga häst. Jag vet inte hur jag ska klara av det här.. Och hur ska jag överleva att inte ha en häst att snusa i manen på, pussa på mulen eller bara småmysa med?

Jag blir knäpp bara jag tänker på det här.. Och så får jag en tung känsla i kroppen och vill mest bara gråta en stund. Men men.. Det är bara att bryta ihop och komma igen.

Bjuder på en bild av den finaste hästen i mitt liv.


Love..