Idag kom ett telefonsamtal som lättade upp lite. Nu känns det bättre och jag håller en tumme för att det går vägen! =) 

Idag har jag, Fiffi och mina systrar tagit bilen och åkt rakt ut i skogen.. Till mormor&morfars sommarstuga. Där vankades det god mat och efterrätt följt av tupplur och långpromis. Härligt och avkopplande. Inget rinnande vatten, ingen el och ingen trafik. Bara lugn ro och frisk luft. 

Imorgon måste jag försöka röja upp här hemma. Det ser verkligen ut som en riktig rövarkula.. Men det finns så mkt annat man vill pyssla med än att städa. 

Söta stugan.. 

En promenad till sjön.. Så fint. 

I love it.. 

Och så såg jag det bästa som finns (nästan).. 

Hur många som helst. Hela skogen är full.. Så någon dag blir det bärplockning. =) 

Nu blir det en kopp te och kanske lite diskning. Det gäller ju att börja någonstans. Just ja.. kolla in telådan.

Det är inte helt enkelt att välja längre.. 

Puss&hej! Teprovning ikväll. Införskaffade tre olika sorter idag när jag var i Blnge på lite shopping. Hade bara tänkt köpa en sort men jag är ju så himla velig så jag kom hem med tre. =) 

Har även hittat ett regnställ, en ny vitlökspress (eftersom jag pajade den förra i helgen) en kofta och så det bästa! Krukfyndet! Två blåa krukor från plantagen med superrabatt!! Jag kikade på dem tidigare i somras men tyckte att jag fick vara nöjd med alla krukor jag har men nu kunde jag inte låta bli. Jag får helt enkelt rensa och se om ngn vill ha en kruka eller två. =) 

Andra dagen på semestern och mitt huvud är fortfarande på tok för rörigt för att jag ska känna mig ledig. Igår hade jag problem med att kunna slappna av så jag kunde somna. Stört omöjligt och tänkte på så mkt så till slut så kom tårarna. Usch.. Man ska inte grubbla på nätterna.. 

Jag har nu provat två sorters te och det gröna var gott, fruktigt men lite beskt. Och det tropiska teet var sött och hade godare eftersmak än det första. Nu är min telåda proppfull. Ngn som vill komma hem på smakprovning? =) 

Nu ska jag se färdigt på High fidelity och sen sova. Morgonfodring och sen ska jag nog göra mormor&morfar sällskap på en tur till deras sommarstuga. Kanske plocka lite blåbär där.. men huvudsak koppla av och njuta av ledigheten. 

J, du betyder så mkt! I love you! 

Puss&hej!

Just nu går hjärnan på högvarv. Fick ett riktigt tråkigt besked idag så jag har svårt att slappna av och tänka på annat. 

J&H är på fest men som den hemmagris jag är stannade jag kvar. Jag och fnörten tog en promenad och sen gick jag till stallet. Borstade, mockade och gjorde iordning inför morgondagen. Mysiga pånnien. Hur ska jag klara mig utan häst? Kände lite ridabstinens här om dagen men det får vara. Jag har sett att Amigo har en svullnad på ena benet (måste ha gjort ngt i hagen när han rejsar runt som en 2-årig hingst) och så är han barfota så jag får överleva ändå. =)

Imorgon beger jag och systrarna oss ut på roadtrip. Behöver komma ut på lite kul.  Kanske hittar jag en ny strömsladd till lappisen.. Eller så får jag helt enkelt införskaffa i en ny. Eller så skiter jag i det och roar mig med Js mac så länge.. För nu när det finns kortspel på den så har vi blivit bästisar. =P 

Nu ska jag göra ett ryck i köket och hålla en tumme! 

Puss&hej! 


Njut varje minut..