Årets två finaste dagar vädermässigt har jag avverkat genom att vara sjuk och ynklig. Egentligen skulle jag ha jobbat ett pass igår men efter att ha kräkts två gånger på jobbet fick älskligen komma och hämta mig. Så jag har intagit sängliggande position och njutit av den fullkomligt makalösa maten skorpor och nyponsoppa. Och på det uträttar man inga stordåd. Blir även hemma imorgon eftersom jag inte är allt för pigg för att orka med en massa spring och plock en hel dag. Huh, tror den här säsongen har gjort mig lite sliten.

Nu ska jag ta mig och kopp te och en skropa för magen är lite hungrig men så fort jag har fått i mig lite mat så mår jag illa. Blä. Hoppas det släpper under morgondagen för jag vill vara pigg och orka göra massor! Nya kampanjer på jobbet och en gräsmatta som skulle vilja bli klippt. Men först ska jag vila!

Hoppas alla har haft en bättre helg än vad jag har!


Puss&hej!


Inte ett moln, och då ligger man i soffan och är ynklig.


Ps. Mamma idag är din dag! Du ska veta att du är den BÄSTA mamman man kan ha och att jag ÄLSKAR DIG!
Tack för att du finns!
Den här veckan har varit totalt upp och ner. Tror ingenting har fungerat som det var tänkt. Jag har avklarat 5 av mina 6 dagar. Och idag upptäckte jag en hemsk dundertabbe jag har gjort. På måndag får jag nog ta och försöka få skicka tillbaka min felbeställning.

Jag har börjat fundera lite på en ganska hemsk grej också. Och idag så kunde jag inte hålla tårnarna borta. Åh, så himla jobbigt beslut som måste tas någon gång framöver. Hur ska jag orka med det? Får intala mig själv att det är rätt..

Nu väntar kvällspromenad och sen ska jag sova. Känner mig fruktansvärt sliten idag. Huh, bara att hoppas att nästa vecka blir bättre!

Vilken riktig skitdag den här dagen har varit. Världens sämsta start på veckan ever så nu hoppas man att det bara blir bättre.

Jag hittade äldsta kaninen död imorse så nu är den i kaninhimlen. Tog mig samman och la undan den så pappa kunde begrava den när han kom hem. Bara död och elände känns det som det varit på sista tiden. Katten har stolt dödat två söta ekorrar och släpat hem dem så jag har tjutit som ett förkrossat litet barn.

Sen har det varit grymt mkt folk på jobbet. Fått lite skäll också för att göra dagen ännu roligare! Varit och lunchat på stan och hann köpa en tröja. Me like it. Sen hade vi sista kunden kvar i butiken när klockan var närmare halv sju. Så jag var inte från jobbet förrän klockan var kväll. Åh, nackdelen med jobbet är verkligen tiderna. Phu. Hur hinner man?

En skitdag som avslutades bra blev det iaf. God mat och lite växthusmontering. Det börjar lika någonting nu. Har bara glas på två sidor kvar att sätta upp sen är det klart! =) Jippie! Men jag har börjat göra upp en plan för ett land vid uteplatsen. Så nu är det massa funderingar på om man kan göra en rosenbåge själv på något vis och sen vad man vill ha för växter i rabatten.

Den här veckan är det jobb 6 dagar och det är bara att börja räkna ner. Lönen trillade in idag på kontot så det känns skönt.

Nu ska jag krypa till sängs och hoppas på en bättre morgondag. =)

Puss&hej!Här har jag planer. =)
För visst ser det trist ut nu!?