Kallar jag numera hästen. Hon börjar fälla päls nu och det är mkt som ska av. Blir till att gno med gummiskrapan ordentligt ett tag fram över. Har ridit både lördag och söndag. HÄRLIGT! Men träningsvärken är ett faktum. Jag har bara skrittat för att få henne i lite kondition men jag är ruskigt otränad. Och det är hon med, blev svettig av ridturen.
Formad som en korv och liksom jämnt tjock över ryggen så ngt bra sadelläge finns inte. Har fått tag i en sadel som inte är fruktansvärd att rida i så den har testats nu. Blir nog bra tills hon är i form. Ett spännande projekt är det här iaf. Hon fick mkt beröm igår, kommer nog bli fin med muskler och kort päls. Men det är en bit dit. Typ en evighet. =P

Annars har helgen bestått av promenad i det härliga vintervädret med en turboråtta som var helt överlycklig. Lagom kallt och massor med snö att rejsa runt i. Idag fick vi sällskap också av två i byn med deras hund. Fiffi var alldeles blöt av snö när vi kom in för hon hade tumlat runt som en vante. Ätit god mat, som inte varit fisk eller fetaost-sallad och tagit det lugn. Skönt att komma hem och hämta andan.

Ikväll packar jag väskan och imorgon blir det Enköping igen, för sista veckan. Men det kommer nog bli en tuff spurt. På onsdag ska allting vara tiptop! =)

Nu ska jag diska lite och förbereda maten. J har varit till Sold och kört snö i dagarna två. Mkt snö är det och mer ska det komma enligt vädergudarna. Men sen.. Är det vår! =)

Må gott!
Puss&hej!En luddpånnie solar sig medan hon äter.

Sova borta är helt åkej men min säng är ändå min säng.. Sovit som en riktig gris eftersom jag la mig tidigt igår. Och sömnen var välbehövlig för gårdagen var LÅÅÅNG! Först jobb mellan 8-15 och sen åka tåg och det gick ju inte riktigt bra. 1 h fick jag vänta på tåget i Sala, sen stod vi still bra länge i Krylbo och till slut kom jag hem till byn, hungrig, kissnödig och trött. Platsbiljetten var inte att tänka på då jag skulle suttit i vagn 12 men tåget bestod av 3 vagnar (dubbeldäckare). Fyllda med tjejer som ska starta idag i Tjejvasan. Så det var ju bara att slå sig ner på första bästa lediga plats och sen sitta och glo.

Men hem kom jag och middag fick jag och nu ska jag mumsa frukost för sen blir det stallet! =)
Puss&hej!
ska det vara klart och det är mkt som inte är på plats än.. Men idag när kl var 21 så orkade jag inte längre. Då gick jag hem och kröp upp i bäddsoffan.. Nu ska jag sova som en klubbad säl för imorgon ska vi köra hårt och sen åker jag hem till min lilla by..

Jag längtar så efter mina djur och J nu. Här finns ingen gosig katt och ingen värmande fnört. Och ingen J som kan skoja och krama och pussa på mig när jag kommer från jobbet.. Bara en lägenhet som har blivit ett tillfälligt hem. Men jag klagar inte för det här är så sjukt roligt och vi som håller på med projektet har så grymt kul tillsammans! Vi skrattar nästan hela tiden. Och det gör hela jobbet så mkt lättare!

Nä. Puss&hej!Mattes gofisar.