Spara tid är bra. Sovmorgon idag och ledig imorgon. Sen jobb på torsdag och sen helg. Kan det bli bättre? En riktig guldvecka.

Hjärnkontoret jobbar för fullt och jag har flera idéer men inte plats eller miljoner. Tänk vad mysigt med får, grisar, hästar och höns på gården. Jag har blivit en riktig bondnörd men det bjuder jag på.. =P

Jag har klurat på det ett tag och beslutat för en paus. Jag återkommer med bloggandet när tiden och inspirationen finns. Just nu är det mkt som sker både på jobbet(ombyggnad&rullande inventeringar) och hemma(matlagning, djurskötsel&köksrenovering). Dessutom blir det att jobba borta om ngn vecka och det ska bli himla kul men också väldigt väldigt slitigt.

Puss&hej!Hästabstinensen är åt hel**te.
På återseende!
Jag har bankat igång min kära laptop igen. Kan konstatera att den inte mår allt för väl men efter att ha kört diverse uppdateringar så har den lyckats betala mina räkningar för januari..

Strax blir det jobb igen. Hade en skön söndag så nu är man på topp igen. Igår kväll roade jag mig med att laga massvis med "köttfärssås" och diska så nu är det fint här och mat tills ikväll har vi. Hade tänkt åka hem och hjälpa J nere i köket idag.

Det bästa av allt är att det har blivit så kt ljusare på kort tid. Sitter och tittar ut genom fönstret och himlen bakom ladan börjar färgas rosa så solen kanske kikar fram idag..

Nu måste jag öka. Puss&hej!

Idag var det tänkt att det skulle bli en tur till Blnge/Falun med stopp på plantagen men jag orkade inte. Kroppen sa att den ville ha sovmorgon och en lugn dag. Så nu har vi gått en långpromis med hunden och ska strax åka hem till Lena som fyllde år igår.

Gårdagen bestod av jobb, promenad och sen firande av Lena på Vi på hörnet med 3-rätters och mycket prat. När vi åkte från Mora var magen proppfull och jag var riktigt trött. Skönt med sovmorgon, men katten kom och mjauade kl 7 och undrade om inte det var dags att kliva upp. =)

Ska försöka bringa ordning här hemma också. Inga har varit här och stökat till igen. =)

Ha en fin söndag!
Kram!Bäbis..