med att ha semester.. Därav den totala bloggtorkan.
Men jag lever, jag pysslar lite hemma och har mest umgåtts den här veckan med släkt och vänner. Vädret har inte varit på topp alla dagar men så länge jag får lite ledigt och kan vara hemma och skrota så gör det inte så mkt. =)
Har hunnit plocka blåbär och shoppat en hel del.. Ett nytt regntäcke till ponnyn och ett par lila stövlar till mig. Idag blev det en tur till Ikea i Valbo.. Fick lov att spana in utbudet på Hööks också!
Har fått en helt strålande idé om en örtagård vid gammelstugan så jag förstår inte hur jag ska få tiden att räcka till.. Dessutom har vi fått sten till uteplatsen levererad och hade tänkt göra ett ryck i köket så det händer lite igen.. =) Hihi.. Ibland kan man bli tokig på allt man vill/ska/bör göra men jag trivs vansinnigt bra just nu!
Nää... dags för en tur till stallet.
Puss&hej!
Jag har äntligen semester.. Efter en vecka from hell med krångel på krångel kunde jag äntligen jobba en problemfri lördag och sen pusta ut. Då när jag styrde hemåt var jag så trött och lycklig att jag höll på att stortjuta av semesterlycka.
Idag är första dagen och jag vet inte riktigt hur jag ska lägga upp det. Jag har massvis jag vill greja med men orken tryter lite. Vart ska jag börja? Men lite lugnt ska jag också ta. Tog en sovmorgon och bara vägrade kliva upp idag. Sen att fnörten snott halva kudden och låg och trynade som värsta prinsesshunden gjorde inte en piggare..
Men nu ska jag gå och skissa på hur spaljéerna som mina klätterväxter ska få ska se ut. Blir tre stycken allt som  allt. En till en vildkaprifol som jag fått skott av från Lena, en till New Dawn-rosen och så en till min Jackmanii-clematis.. Sen råkade jag handla en gullclematis innan jag gick hem i lördags.. Vart den ska få bo är inte bestämt än men jag kunde inte motstå. =)


Är GULD värd! =)