När man ser det här..


Då längtar man tillbaka till sommaren..
Men jag antar att den kommer tillbaka..
Man skulle kunna tro att jag gått i ide och dvalat in för resten av det här året eftersom inläggen är en bristvara.

Men.. Jag har inte tid. Jag har brist på tid och för mkt annat att stöka med. Igår drog någon (åkej, jag erkänner det var jag) fram massvis med osorterat papper och en massa lådor med prylar och började rensa. Sen tittade jag på min nya favoritserie (Bones) och rensade kritiskt i några timmar. Nu har jag bättre koll på lönespecar, försäkringspapper, ljuslyktor, värmeljus med och utan doft och pensionspapper. MEN jag har inte lagt det där det ska vara så just nu är vårat vardagsrum ett kaos. Jaja, jag överlever och det blir ordning någon gång.. till slut.

Annars rullar allting på i samma takt som förut. Hästarna är så fina och sköter sig exemplariskt. (Förutom ponnyn som testar syrran genom att reta gallfebern på henne.. men en ponny är en ponny) Hunden löper och lyssnar bara på utvalda delar av det man säger. Men ikväll har vi varit på kurs igen och fast jag trodde hon skulle vara totalt omöjlig så skötte hon sig riktigt bra. Hon gillar att få göra lite skoj. Har en hel del tankar och idéer på vad man kan lära henne.. Bäst att skriva ner lite så kan man hjärngympa inne när det är kalla vinterdagar.

Nu ska jag krypa ner i sängen. Läsa lite och sen sova. Jag börjar min morgon med hästutsläpp och sen ska jag på besök hos tandläkaren. SKITKUL not. Finns en miljon bättre sätt att börja dagen på och tandläkaren hör inte dit.

Dessutom gäller det att ladda för ett grymt arbetsamt november. Håll en tumme för att jag tar mig ur den månaden med kraften i behåll. Men.. vila få jag göra i december!! =)

Finaste hjärtat..

I söndags fick fröken Ziva (ja, numera heter hon Ziva David och är kollega till Gibbs..) komma ut på preimärspaning på gården. I koppel och sele så satt hon mest och jamade och tyckte världen var vääääldigt stor. Efter några minuter tyckte hon att det var skönt att komma in. Fina flickmissen.