Jag läste i en trädgårdstidning att när det gällde att odla squash räckte det med två plantor. Och ja, det räcker och blir över med två plantor. Ibland hinner man inte skörda och så går det en dag eller två och det blir nå riktigt anabolabiffar till squash att hämta in. Kolla bara.. Hittade dock ett recept på en bas till soppor och grytor gjord på squash. Får nog bli några liter sån..

Har även gallrat ut lite tomater. Nu ligger de i solen i köksfönstret för att mogna! :)

Ja. Vad säger man? Känns som hela den här dagen har varit 3 dagar lång! :)

Har hunnit med ett besök både hos farmor och hos mormor.
En långpromenad i raskt tempo med för mycket kläder tillsammans med Fiffi i Vika.
En riktig galopptur på ponnyn med Helena & Räser-Märta.
Upptäckte smycken i skogen. Ringde polisen och fick visa vad vi hittat.
Bakat bröd. Lagat mat. Haft besök av Su. Diskat. Gått mer med Fiffi.. Och nu, sitter jag i soffan helt slut. Vilken dag.

Dessutom har det varit inbrott i ett hus i byn (förra veckan) och några suspekta gubbar har varit i grannens hage och fotograferat hennes hästar och lyft på svansar. Alltså har jag hästarna i hagar där jag (eller någon i familjen) ser dem, kollar extra noga överallt på kvällen/morgonen. Har alltid mina hästar inne på nätterna. (De vill inte stå ute. Skulle inte kunna ha dem på bete för kl 19 står de vid grinden och vill HEM! Tror de är skönt för dem att komma in och slippa alla flugor. Ändå smörjer jag med 3-4 olika medel..) Så nu är man orolig att det är något Pervo som är ute och smyger i jakt på ston! :( Jag får sätta en lössnopp på Märtas tuttar och säga att hon är galen valack som man inte får komma nära för då attackerar "han"!! Ja, så får det bli. Ska sätta upp en lapp på stalldörren bums!

Nu är hjärnan äppelmos.. Så, god natt på er! ❤

Det är inte bara jag och hunden som gillar skogen. Vi har en misse som gärna följer med på promenader i skogen. Han smälter in ganska bra.. =)
 
Vi gick upp i skogen igår och spanade in lite svamp och åt lite blåbär. Fiffi är så rolig, hon plöjer fram och äter medan hon går. En behändig storlek på hund eftersom blåbären växer i mumshöjd. Gibbs följer glatt med och ibland springer han före. Kommer han på efterkälken sätter han sig ner och skriker att det är "synd om honom för han är övergiven!".