Idag är bonusdagen som inte alltid finns.. Har varit lite klurigt att komma ihåg vilken dag och datum det varit när man hållt på med beställningar och kuponger på jobbet.. Men men.. Imorgon är det första mars, ytterligare en månad närmare våren! :)
Fast idag har det slagit något slags värmerekord så jag klagar absolut inte på vädret som är ute.. Lite tråkigt att man  får vara inomhus och titta ut, ja när man inte är ute och kör fast med lilla eltrucken vill säga. Haha.. Jag tror alla grabbar på Cramo hade så kul! Men loss kom jag till slut, när jag fick bogseringshjälp av DieselBettan! Tur man kan roa någon! :)

Nu är det dags för det roliga städgörat, nedervåningen ska torkas och här uppe ska det dammsugas och torkas. Sen får det duga för den här gången.. Efter middagen väntar färgskrapan och slipmaskinen! Det gäller att hålla ångan uppe för sätter jag mig somnar jag nästan! ;)

En traktorkatt!

I miss you!

Fast, jag trodde nästan det var torsdag idag.. Men men.. ingen idé att hänga läpp! Imorgon väntar en dag på Grannis och sen ska jag hem och städa lite. Rövarkulan behöver snyggas till.. Önskar att Inga hade kunnat fixa det på dagarna när hon är hemma här själv.. Men that´s life! Hade även tänkt fortsätta slipa dörren, det kommer ta en halv evighet eftersom det är en spegeldörr. Massor med små kanter och vinklar. Men det kommer nog bli bra, kom en bit på vägen igår. Och dörrkarmen den är redo för målning! Alltid något! Med bra musik eller någon spännande dokumentär i öronen tänker man inte så mkt utan kör bara på. Igår lyssnade jag på P3 Dokumentär om 11 september-attacken i NY. Hemskt!

Funderar på att hitta på något roligt i helgen, men vad är kul? Har iaf inget inplanterat mer än hästpassning!
Nu måste jag verkligen gå och sova. Imorgon måste jag försöka komma ihåg att ringa och boka tid för vaccination av hästarna. Ni får gärna påminna mig! :)

Pusshej!
Vill bara kika och önska en riktigt bra start på veckan.. Själv är jag på väg till stallet för att fodra frukost innan det blir jobb.. Gårdagen var en ledig dag så först njöt jag ute i solen på ponnyryggen och sen slipade jag klart dörrkarmen. Nu är det bara målning kvar!

Idag ska jag jobba på Grannis och sen har jag bestämt att mitt kvällspyssel ska bli att börja slipa på spegeldörren och så frön. Fullspäckade dagar! =)

Nej, off to horses and work!
Kram!