Ibland kan man känna sig så ensam. Jag saknar mina vänner som är utspridda på flera ställen.. Jag vet att de finns bara ett samtal, sms eller whatsapp bort men tänk vad kul om de bott lite närmre.. (Eller att jag inte bott så långt bort!) En spontan fikadejt, promenad eller myskväll i soffan med sällskap är väldigt svårt att ordna. Tänk vad allting var lätt när man var yngre och ens kompisar fanns nära.. eller ja, en cykeltur till grannbyn bort.. 
 
Till mina vänner; Jag ♥ er! 
 
Egentligen är jag inte ensam.. Jag och fnörthunden myser i soffan och jag har fått middag av mamma. Mysigt att ha familjen nära iaf. Tack mamma, du vet vad du betyder! ♥ 
På söndag kommer min festivalande hälft hem också. Jag har haft lite "egen tid" men efter att ha varit hemma och snorat är jag lite less på det. Fast släpper förkylningen så jag blir pigg känns nog allting bättre.. Imorgon väntar jobb sen har jag en veckas härlig semester. 
 
Nu ska jag bädda ner mig och läsa lite.. Den senaste veckan har jag hunnit med att lästa ut tre böcker.. 
 
Förra året var det fågel och sork..  i år något helt annat..
 
Vad jag talar om?! Jo, katten såklart. Nu när mannen i huset är på festival då kan inte den arma kvinnan klara sig själv. Nog för att jag är helt urusel i köket men frukost kan jag alltid fixa.. Imorse gjorde jag i ordning en bricka och skulle sätta mig i hammocken hade jag tänkt.. Vad tror ni ligger i rabatten alldeles vid min frukostplats? Jo, en gåva från Gibbs.. En slaktad ekorre. Mmm.. mums.. Behöver jag säga att jag hade svårt att koppla bort den medan jag försökte äta?!
 
Älskade kattskrälle! :)
 
Igår satt jag och bläddrade igenom alla mina foton. Har sorterat bilderna per månad och i Maj 2009 köpte jag och Järker vårat växthus. Jag önskar mig ett växthus som är dubbelt så stort (minst!!) men jag är så glad för det lilla jag har!
 
 
Roligt att kunna följa det jag odlat år från år.. Första sommaren hade jag ju vattenmeloner.. Egna små gulliga meloner.
 
 
Året därpå skördade jag såna här:
Hemodlad paprika! Mums..
 
Och förra året testade jag de här:
Chili- Jamaican bell, urgulliga! =)
 
Varje år har jag såklart haft tomater, physalis och gurka. Men i år är det här mitt test:
Majs.. Återstår att se om det blir någon skörd! =)