Järker..

Du är den finaste jag mött, jag älskar dig oändligt innerligt i massor.. Tack för att du vill vara en del av mitt liv! ❤

Och det bästa av allt; Ärtan har fått en pappa i världsklass! ❤

Sitter uppkrupen i soffan med Ärtan sovandes på min axel. Sötbebisen har diggat till musik nu ikväll.. Ser så roligt ut för hon är skitglad. ❤

Falun idag. Vi kom hem med olja, ost, grönsaker, kött till J, bröd och marmelad. Ikväll har vi fräst på en skivad rödbeta i olja och ätit det med typ fetaost.. Behöver jag säga mer? MUMS!
Vi tog en liten tur på stan också. Ärtan fick två sovplagg och en stickad overall, perfekt att ha nu när det börjar bli lite kyligare (alla plagg vi har till kallare väder är för stora än eftersom hon är så pluttig!!), jag fick tag i träningskläder och J köpte ett par nya skor.. Sen en tur på plantagen och så åkte vi hemåt igen..

Och när vi kom hem totaldäckade jag och sov en stund.. Pappa J och lilla Ärtan passade på att ha quality time under tiden.. :)

Nu är det sovtajm! Imorgon ska det snickras för fulla muggar! :)

Idag är vi ute på vift. Vi ska nämligen på bondens marknad. Brukar göra ett besök varje år och köpa lokalproducerad olja, ost och lite annat smått&gott.. Så gott! :)

Gårdagen var lugn på förmiddagen men en eftermiddag och kväll som gick i ett.. In till Mora två vändor, blev av med lite hästbajs, fixade stallet och skrittade Hookis, in på GG och köpte höstlök, hämtade ut paket, åt supergod middag hos mamma&pappa och verkligen RAMLADE i säng av trötthet när det var sovdags.. Idag är jag tacksam för några timmar med sammanhängande sömn. Tänkte även passa på att ta en tupplur när vi kommer hem.

Återkommer med resultatet av shoppingen sen! :) Ha en fin lördag nu!