Slänger in en bild på en blomma och önskar er en fin morgon!

Här hemma ska vi strax äta frukost och sen fara in mot Mora.. Har lite saker att göra (handla, hämta ut paket osv..) innan vi kan åka hem och göra nytta igen! Mera målning och hjälpa Emma med C på ridbanan är två saker jag ska göra idag.

Må gott!! :)

Idag kom det regn, som mina växter har längtat. Och gräsmattan har fört en borttynande tillvaro och blivit brun på kuppen i sin längtan efter vatten..

Jag har precis fått en kvällsknölig bebis nöjd. Har gått och stått och vaggat men inget har varit riktigt bra.. Men.. På med lite musik, körde ett 60-tals medley och nu sover hon gått på mitt bröst.. Musik is the shit! ❤ Men annars har hon varit en riktig guldklimp idag, sovit och sovit.. Och så har vi pratat och pratat.. Är så roligt hur hon utvecklas hela tiden. Nu försöker hon svara mig när jag pratar med henne. och när hon ler, ja då smälter mitt ❤..

Annars har jag och Emma hunnit med att måla. Ena gaveln är klar. Huset var torrt men vi blev blöta när det började regna. Imorgon kör vi vidare.. Blir så gullig med ny färg!
Malin kom på besök en sväng till, prat och fika blev det innan hon får vidare.. Och så har jag börjat trädgårdsbestyra, ett projekt jag kan pyssla med lite nu och då utan att ha panik. Jag gillade verkligen att vara gravid, men nu när hon är ute och att jag kan röra mig obehindrat är det också himla skönt, då kan jag gräva bäst jag förmår!! ;)

Slut på Ordbajseri.. Nu ska jag mysa vidare med Ärtan! So long vänner! ❤

Och så undrar man varför barn är överaktiva och har svårt att sitta still!! ;)

Det här är då ingenting som vi brukar äta i det här huset, tur det! Tänk vilket helskotta J hade haft med en översockrad plupp direkt på morgonen! :)