Hemmet. En ljusstake och en julstjärna. En amaryllis och en hyacint.. Och så en julig duk på bordet. Ja, men det räcker väl? 


Amaryllisen fick bo i en jättekruka med lite mossa och lummer! :) 

Jag har hittat julgardinerna också, de som ska sitta i vardagsrummet. Längst ner i lådan med sängkläder. Jisses vad skrynkliga de är! Tänkte stryka dem ikväll men blev så trött så ögonen går i kors. Sen tänker jag låta det vara bra såhär resten av julen.. För Ärtans skull kan jag plocka fram en tomte senare.. I år är hon ju så minikini så hon förstår inte mkt om den skäggiga farbrorn med luva. :) 

Men kan villigt erkänna att när vi började prata julklappar och firande tidigare ikväll blev jag så stressad så jag fick ont i magen och gick och satte mig på toa.. BLÄ! Men för Ärtans skull tänker jag gilla julen! :) Dessutom brukar vi aldrig stressa nu för tiden, vi firar på ett och samma ställe på julafton och det är väldigt skönt. 

Nä, nu ska vi äta kvällsmat och sen blir det nog sova. Imorgonbitti ska jag fixa stallet och gå med hästarna. :) 
Novembers sista dag är det idag.. Har grattat alla jag kommer på som heter Anders eller Andreas. Eller nä för tusingen. Glömt min egen morfar.  Typiskt dålig stil! 

Började morgonen tidigt med en vaken busunge.. Hon har rullat runt och bökat i sängen. Skönt att det inte går att ramla ur åt sidorna.. Nu är hon ingen liten bebis som stannar kvar där man la henne längre.. Får passa henne så hon inte far iväg åt något håll. Än kryper hon inget men lär väl inte stå på förrän hon gör det.. Tiden går sjukt fort. Nästa vecka blir hon redan 6 månader. Gosefisen! ❤️ 
 
Tagit en ridtur på ponnyn idag med Helena och Chalet. Skrittade upp i skogen och njöt av lite solsken! 

Men nu skulle faktiskt snön kunna få komma, ett tjock lager så det går att trava.. Det går inte att trava eller galoppera på nå åkrar här heller, på tok för hårt och knöligt.. Ja, de får ha lite halv semester ett tag.. 

Har googlat lite inspirationsbilder på golv och kök, det är himla smidigt med internet. Får mycket idéer och får ett hum om hur det kommer se ut! J han har rensat nere i pannrummet. Nu måste vi plocka ur mera från köksdelen så vi kan fräsa klart, alltså åker en del verktyg ner i pannrummet så länge! :) 

Ska ringa och gratta min fina morfar nu! Ha en fin lördag! ❤️ 
Och då menar jag inte min pappas pengar.. Utan Pappas pengar på SVT! 


Det här och top gear kan göra så jag skrattar ihjäl mig! :)