Novembers sista dag är det idag.. Har grattat alla jag kommer på som heter Anders eller Andreas. Eller nä för tusingen. Glömt min egen morfar.  Typiskt dålig stil! 

Började morgonen tidigt med en vaken busunge.. Hon har rullat runt och bökat i sängen. Skönt att det inte går att ramla ur åt sidorna.. Nu är hon ingen liten bebis som stannar kvar där man la henne längre.. Får passa henne så hon inte far iväg åt något håll. Än kryper hon inget men lär väl inte stå på förrän hon gör det.. Tiden går sjukt fort. Nästa vecka blir hon redan 6 månader. Gosefisen! ❤️ 
 
Tagit en ridtur på ponnyn idag med Helena och Chalet. Skrittade upp i skogen och njöt av lite solsken! 

Men nu skulle faktiskt snön kunna få komma, ett tjock lager så det går att trava.. Det går inte att trava eller galoppera på nå åkrar här heller, på tok för hårt och knöligt.. Ja, de får ha lite halv semester ett tag.. 

Har googlat lite inspirationsbilder på golv och kök, det är himla smidigt med internet. Får mycket idéer och får ett hum om hur det kommer se ut! J han har rensat nere i pannrummet. Nu måste vi plocka ur mera från köksdelen så vi kan fräsa klart, alltså åker en del verktyg ner i pannrummet så länge! :) 

Ska ringa och gratta min fina morfar nu! Ha en fin lördag! ❤️ 

Kommentera

Publiceras ej