Om jag kände mig trött och nere igår så har min fredag varit desto roligare! :) Några av dagens bästa; 

Ridtur på Hookis. Helena red C och Emma gick med Ärtan i vagnen. Fiffi fick vara lös och rejsa runt. Lugn tur i snö och med mina fina systrar. (Och självklart fina sovbebisen!) 

In till Anna och fikade med henne och Emmy. Så kul, vet inte när jag träffade Emmy senast. Vi pratade mycket om gymnasietiden. Lite svårt att förstå att vi fyller trea nolla i år! Vart tog tiden vägen? Pga mini så kan jag inte gå på As födelsedagsgalej. Men nu har vi grattat Anna med blommor och present. När vi gick därifrån så var det så mycket spännande att titta på för ärtan. Händer lite mer i Mora än här ute i bushen. ;) 
Så jag plockade upp Fiffi som varit med mina systrar och sen gick jag en promenad. Skulle kunnat gå flera timmar kändes det som. Plogade gångbanor, en pratglad tjej i vagnen och en terrier som tyckte det var kul med nya lukter. 

Min sambo är en pärla. Så sjukt gott! 

Och så. Hem. Avnjuta en middag som J lagat. Hemmagjord pizza. Så in i bängen gott! Och så; pyjamas och presentraggisarna! ❤️ Godnatt på er! 

Nu är det ett tag sen jag kände såhär, oftast kom känslan på torsdagar efter en lång vecka på jobbet. Känslan när man bara vill sätta sig ner och gråta en skvätt. Egentligen utan anledning.. Man är bara trött och slut. 

Har varit in på Mora med Emma&Ärtan och fixat lite ärenden. Köpt hästmat och sagt hej på jobbet.. Varit nere på stan. Hör&häpna. Köpt ett par byxor. Behöver nog uppdatera vissa plagg i min garderob och byxor är det inte många av.. 

Men nä, känslan av att vilja gråta en skvätt har ändå funnits där. Är nog dags att sova tidigt ikväll.. Imorgon är en ny dag! :) Hej på er! 
Att ekologiskt är bra det vet jag. Men jag hade inte en tanke på att det kunde skilja så mkt när det kommer till ekofrön och vanliga frön.. Det står tom att bin och insekter tar stryk och dör pga av bekämpningsmedlen! Nej, hädanefter ska jag bara köpa ekofrön så långt det är möjligt! :) 

Det var nämligen en bra artikel i min senaste trädgårdstidning. Om odling med ekofrön och om de nya reglerna EU vill införa gällande avgifter och registrering av frösorter. Spontant känner jag att mångfald är BRA, får de igenom sina krav kommer det inte alls finnas lika mkt att välja på!! :C 
Och det är kul med mångfald av olika sorter på både blommor och ätbart! Mångfald är bra på de flesta sätt! Tänk hur olika varandra vi människor är, tänk vad tråkigt om vi tycker och agerar lika hela bunten. :) 
Tänk vad tråkigt om alla skulle odla sama sorts gula solros och ha samma sort på sallad och ärtor för det finns liksom bara en eller två sorter att välja på! 

Ja, mångfald och eko det gör vi tumme upp för! :)