Ibland händer det. Kolla en stängel. 
Jag är ganska dålig på att sköta orkidéerna just nu, att vattna glöms bort. Kommer på att jag ska vattna och sen kommer något annat emellan och de får vänta på vatten lite till! Men så glad jag är över den här lilla gröna stängeln som börjat växa! :)

Wiiiiieee!! 

Jag är på jobbet och härjar runt.. Dags att göra klart inventering! :)

Sovmorgon idag= ridtur och stallfix på morgonen innan jobb! Funkade bra att rida med fingrarna, blev mest skritt och lite trav. Hoppas på att vägarna är ridbara några veckor till! Så härligt med lite skog och sol och häst innan jobb. 

Hoppas ni har fina torsdagar runt om i landet! Puss! ❤️

Fullt ös hela dagen lång. Jobbat med mina fingrar i bandage. Gick prima. Lite svårt att fixa med växelpengar men då fick högerhanden rycka in! ;) 
Ringfingret är blått som tusan men gör inte ont längre. Värre med lillfingret. Det är svullet och "pirrar". :(

Hade ledig måndag med lilla hjärtat igår. Vi hade en "hälsa på dag" och fixade lite ärenden nere på stan. Hann med flera promenader också. En riktig feelgoodmåndag som uppladdning inför jobbvecka! Vi avslutade kvällen med kartongbus. Jag, Järker och Ärtan röjde runt på golvet och lekte med en stor kartong.. Leksaker behöver inte kosta multum! ;) 

Såhär fin var himlen när jag, Ärtan och Fiffi tog en kvällspromis! :) 

Nu ska jag läsa lite innan det blir godnatt. Jobbar resten av veckan, tog på mig lite extra när det krisade med personal. :) Hejsvejs! 


Såhär kan det se ut om man råkar klämma fingrarna i traktordörren! AJ!! Tur jag lärde mig profylaxandas inför min förlossning med Ärtan. Tur jag har en mamma och syster som kunde lägga bandage. Tur jag har en sambo som får diska och hjälpa mig duscha. (Det är han som råkade stänga dörren. Först ville jag sparka pungen av honom pga smärtan men nu är jag snäll sambo igen, han fick göra klart det sista med hängrännan själv dock.) 
Får se om svullnaden lägger sig de kommande dagarna. Hoppas iaf kunna vara arbetsför på tisdag. 

Det är det här vi har pysslat med idag. Stupröret är kort pga vattentunnan som ska stå där under i sommar. Nu har vi satt dit ett förlängsningsrör. :) 
Hoppas växterna i landet trivs med sitt nya mindre blöta klimat! 

Eftersom det är på vänsterhand (jag är ju en leftie) jag klämt fingrarna så går det inte så bra för mig att hantera mobilen och skriva. 
Jag får se när jag lyckas skriva nästa gång! Men TACK för kommentarerna, de värmde! ❤️