Fullt hålligång från morgon till kväll. Jobbat heldag och klämt in ett bankmöte mitt i alltihopa också. I fick leverans av växter på eftermiddagen. Blev en timmes jobb utomhus i regnet för att få upp och in de växter som vill stå inne.. Passade på att köpa med mig lite kryddväxter hem idag. De får bo inne med alla andra plantor och vänta på bättre planteringsväder! :) 

Har lyckats förtränga att Valborg är en av två pangarkvällar. Totalt onödigt. Men hoppas att det dåliga vädret får att folk struntar i smällare i år! 
Vi har ätit middag med mina föräldrar när jag kom från jobbet på kvällskvisten, lagom aktivitet. Det var längesen det var något partaj för  min del. Jag orkar inte! Orkar.inte.inte.
Ärtan har somnat och snart gör jag henne sällskap. Perfekt kväll med andra ord. God mat och fruktsallad till efterrätt. Därefter lägga sig tidigt! Wiiiehooo! Nu väntar tre hela dagar med ledigt! Puss&godnatt!! ❤️ 

Ungefär vid de här tillfällena; när jag körde in spånleveransen vi fått (bild från trucken) och när jag hade lunch har jag suttit still idag. Sen har dagen mer eller mindre gått i ett huj. Dra fram jord, ställa i ordning för krukorna, hjälpa kunder, stå i kassan osv osv osv i en härlig aldrig långtråkig ström.. 
Sen när jag äntligen kom hem tog vi en promenad allihopa för att släppa ut hästarna nere i hagen vid sjön. Så då blev det en lång promenad med Fiffi också. Ändå känner jag mig faktiskt inte HELT slut. Ganska glad faktiskt. Ganska pigg. Men nu ska jag sova, det ligger en J i sängen och snarkar redan.

Tänker på att glädjen kan bero på att jag fått umgås med familjen och att jag precis planterat om gurkplantorna.. Gräva lite i jorden är balsam för själen! 

Nattis på er! ❤️

Tänkvärt om ni känner er irriterad på någon! ❤️ 

Sovit som en klubbad säl sen 21-tiden igår. Så.himla.skönt! 
Idag kommer farmor Cajsa och stannar hemma med Ärtan. Vette tusan om det är vattkoppor men det blir ingen förskola iaf.

Men nu är det dags att kliva upp, äta frukost och göra sig redo för ett arbetspass! Hej tisdag! Nu kör vi!!