Började skriva att jag är för trött för att orka klämma ihop några rader och insåg att JAG ÄR JU JÄMT TRÖTT när jag ska skriva. Haha.. Suck! Brukar alltid blogga innan jag ska lägga mig nu när jag jobbar och då är liksom orken slut.. 

Har jag sagt att jag älskar min sambo? För det gör jag! Han är en pärla! ❤️ Han bsiktigade hästtransporten med blankt papper och hämtade strö till hästarna  idag. Så nu har vi fyllt på förrådet!  
Fullt ös hela dagen lång, blev en kvällspromenad istället för ridning, eftersom vi lastade ur allting, annars hade jag varit kvar i stallet än. 

Imorgon är min lediga dag! WIIIIIIIIIE!! JIPPIE!! ❤️ 

Puss på er! ❤️


Ett stycke gullig terrier, ett stycke trött matte. ❤️ 

Träningsvärk i benen idag. Men ack, det var det värt! Trött, jag känner alltid av förlusten av "vintertidstimmen". Men skönt att det är lite påskledigt i veckan så man hinner komma ikapp. Ikväll tänker jag iaf lägga mig tidigt. Men äh, brukar vara väldigt snäll mot mig själv och lägga mig tidigt ofta. Jag behöver sova för att orka. Speciellt nu när högsäsongen ligger på lur.  

Måndag måndag. En arbetsdag till innan det blir ledig dag för mig och Ärtan! Imorgon väntar stallfix, långdag med jobb och därefter ridning. Fördelen med sommartid är att det är ljust längre på kvällen!! :) 

Nu ska jag vattna mina plantor och därefter sova! Nattis! ❤️
En "efter-intensiv-bugg-kurs-selfie".. Vet att ni har varit SÅÅÅ nyfikna på vad vi gjorde! ;) 


Vi har nämligen gått grundkurs i bugg i helgen. En present som jag fick när jag fyllde år. Så KUL helg men vääääldigt intensivt. Nu är jag lagomt mör i benen. Men vet ni, jag och Helena har anmält oss till fortsättningskursen! :D 

Min helg har varit väldigt bra, förutom att bugga har den innehållit Ärtangos, djurmys, Hookisridning, plantering och sommartid! :) Men nu säger jag tack och hej. Imorgon är det en ny vecka! ❤️