Mitt vrålåk är tvättat, dammsuget och urtorkat! Startade dagen med hästutsläpp och bilvård. Gäller att passa på innan regnet. För regnar gör det. TYP JÄMT!! :C 

Har varit på lite halvkasst humör. Mkt som spökar i hjärnan och sen skiter sig planerna eftersom man inte orkar vara ute hela dagen i regnet.. Lilla solstrålen har varit med sin farmor på barnfestival idag så vi har haft tomt hus. 
Har iaf fått lite gjort. Trotsade regnet till slut medan J hämtade hem Ärtan. Tog först en långpromis med en måttligt glad Fiffi och därefter började jag plantera. Några kryddväxter ut i landet. En mynta i en kruka. Grönkål i pallkrageväxthuset. Några plantor ut till växthuset. Blöt men gladare gick jag in och drog av mig kläderna. Min regnjacka är inte längre speciellt vattentät men vad gör väl det!? Den höll emot det mesta ganska länge!! Så pass länge att jag hann gräva i jorden! :) 

En mysig grej med allt regnande är iaf att katterna inte vill vara ute speciellt mycket. Alltså blir det väldigt mycket kattgos! ❤️ 

Puss på er allihopa! ❤️ 

Såklart. Jag slocknade med kläderna på. Utan att ha satt larm på telefonen. Utan att ha kvällskissat och borstat tänderna. Jag somnade säkert med telefonen i näven direkt jag postat mitt sista inlägg. Vaknade imorse vid 5 av en Ärta som kom krypande upp i sängen till oss. Blir nog sovstund tidigt på föris idag.. Alltså för henne, jag får glatt jobba hela dagen! :) 

Förra årets rabarbersaft. Ska försöka göra en omgång i helgen. :) 

Nu säger vi hej fredag. Du är efterlängtad!! :)
Jag har nämligen varit vaken sen 2:24 i natt. Då vaknade jag och var PIGG. Fast jag somnade kring 23-tiden. Så när jag egentligen skulle sova så låg jag och läste en bok och kelade med herr Gibbs. Klev upp innan klockan ringde.  fast jag trodde att det skulle bli en tuff dag så har den rullat på och jag har inte alls känt mig trött. Trots att jag jobbat hela dagen. Helt otroligt. Jag lär väl få igen det imorgon istället.. :) 

Från min och Järkers kvällspromis med Fiffi. En granne nere vid sjön ringde igår och sa att Gibbs varit nere hos henne, längst nere vid sjön, och fått stryk av hennes katt. Så min mamma kom hit medan Ärtan sov och så gick vi neröver. Hela långa vägen ner till sjön. Ropade och visslade. Gissa vem som satt på trappan när vi kom hem!? Japp, en tilltufsad Gibbs. Som tur var utan några större skador. 

Men nu börjar jag gäspa så tror det blir tidigt sänggående för min arma kropp! Hej på er! ❤️