Som bara svischat förbi. Har fortfarande inte fått fram någon ljusstake. Men. Ärtans adventskalender är uppe! 

I några paket är det böcker och något duplo men i de flesta paket ligger det små lappar eller saker som talar om vad vi ska göra. Så nu kan vi starta nedräkningen till tomtens besök! 😀 

Instagram svämmar över av mysiga julbilder och adventspyssel. I det här hushållet har vi en julduk på bordet, den är redan skitig och tvättkorgen blir nästa destination! Och så har vi tagit fram julegrisen. 

Det är allt vi har pyntat i det här hushållet. 
Och fråga mig inte varför vi börjat med att elda den stackars grisen i röven för det kan jag faktiskt inte svara på. 😝

Men imorgon är jag ledig och det ska bli så SKÖNT! Vi hade en lugn dag på jobbet men det finns alltid saker att göra. Så vi har stökat runt och grejat för att få tiden att gå. Efter lunch åkte jag till stallet och där har vi julstädat och pustat läder i flera timmar. När jag äntligen kom hem var jag så trött så ögonen knappt gick att hålla öppna. Men fick lov att mysa lite med Ärtan som varit hos farmor och farfar idag. Tur vi har ledigt imorgon tillsammans! 

Tack&godnatt på er! ❤️ 
Ett jobbpass avklarat, ett kvar att jobba den här helgen. 

Efter jobbet blev det pyssel inför nästa vecka, lunch/middag och promenad med två pigga hästar, Fiffi och sambon. Nu ligger jag i soffan och tänker inte röra mig så mkt mer idag. Jo, sträckan mellan soffan och sängen tänker jag avverka. 

Ärtan äter dåligt ibland. Hon är som sin mor när hon var liten.. Min far fick ta fram lådan med fiskedrag när jag skulle äta........ 
Så idag fick vi pyssla ner kvällsgröten med sax, pennor och klistermärken! Funkade det med! 😉 

Nu ska vi titta på teve! Puss på er! ❤️