Kan jag gott smaska i mig lite godis med gott samvete. (Nej, godiset har jag minsann köpt själv. Så tro inte att jag gått runt i byn och sagt "bus eller godis"!😝) 
Skottat dynga, fixat stallet, ridit två fina pigga hästar, lagat mat, umgåtts med en enviskråka och avslutat med en långpromenad i mörkret på Sollerön. Mina ben och mina armar kanske är lite möra imorgon. Men det gör det samma för imorgon ska jag greja i trädgården och rida och umgås med mina kära enviskråkor! ❤️ 

En vagn kommer lastad!! Idag har tom jag kört en del traktor. Det tar sig med bonden! 😉 

Nu blir det soffhäng! Puss! ❤️ 

Alltså vilken dag. En avgrävd kabel innebär massa trubbel och merjobb. Men nu har jag äntligen tagit kväller. Den lediga helgen ligger som ett oskrivet blad framför fötterna. Eller morgondagen kommer nog gå i hästdyngans tecken! Gödselstacken ska väck. Kanske inte världens mest skitroliga jobb men så är det när man har djur. Och odlingar som tacksamt tar emot gödningen!! 
Nu ska jag krypa ner bredvid skruttfian som varit hemma med moster "Nena" idag. Envis förkylning det där. 
Puss på er! ❤️ 

Vågrätt läge i soffan. Såååååå trött efter en låååååång dag på jobbet. Började dagen redan kl 6 imorse med hästutsläpp och det känns i mina ben. Jag sitter knappt ner på dagarna. Jo, när det är lunch brukar jag sjunka ner på en stol och koppla bort allt med mat och bok. Storytel är verkligen en favorit! 
En dag kvar sen ledig helg. Och det, mina damer och herrar.. Har jag gjort mig väl förtjänt av! Med vänlig hälsning, hon som inventerat och slitit sitt hår! ❤️