Om man inte har så stor yta att så på i sin lilla täppa, men ändå vill ha lite variation på sallat, då är det här en bra grej. En blandning av olika sorters Plocksallat i en enda påse. De flesta frömärken brukar ha en mix i sitt sortiment. Den här är från Impecta men Lord Nelson har också. 

Det går att skörda små späda blad väldigt tidigt när de dyker upp. Om man sår i omgångar får man skörd under väldigt lång tid. 
Jag brukar så med några veckors mellanrum. Sallat är lättodlat (om man inte har hungriga sniglar) men vill inte ha det för torrt. Sallad äter vi till de flesta måltider under sommaren. 😄

Nästa tips får bli hur jag försår mina frön. Jag använder flera olika varianter. Så håll utkik. 🌱🌱😃
Vette tusan vad jag ska knacka ner för någonting.. Det är iaf väldigt skönt att vara hemma. Igår sov jag tom en tupplur mitt på dagen när Ärtan sov. Den behövde jag. Minus på mitt sömnkonto efter två hotellnätter och väldigt intensiva dagar. 
Fick åka in och jobba några timmar idag. Nu får ni hålla tummarna att jag INTE Blir sjuk jag med!! Två stycken av mina kollegor ligger däckade i feber. 😖😷
Ärtan och J har fikat med Lena idag. Hon har också fått välja present i leksaksbutiken. Det blev en docka. Så den fick massa omvårdnad när vi kom hem igen. Tack Lena för dockan och för tulpanerna också! 🌷💕🌷💕🌷 

Nu ska jag och J krypa upp i soffan och Zappa runt. Puss och hej! ❤️
Men hemma bäst!! ❤️ 
Viskade till min sovande Ärta att nu är mamma hemma, då nickade hon i sömnen. Gullis!! Vet ni vad, imorgon är jag ledig. Eftersom jag har flera dagar med längtan som måste tas igen med mys och sagor och bus och trots och kramar. Jag tog en dag ledigt för att vi ska hinna umgås lite. 

Jag har haft fantastiskt kul dessa dagar i Sthlm. Är fulltankad med inspiration och idéer. Och det har varit så kul att träffa alla härliga kollegor jag jobbat med i projektteamet. (när vi åkt runt och byggt butiker) Det var så många år sedan sist! Men jag har sovit halvtaskigt och det blir väldigt intensivt så nu är jag trött! 

Så godnatt och puss på er! 💕