Som infinner sig en dag när man är hemma med sjuk snoris. Att man pysslar och leker men mest tar det lugnt. Det är ett rofyllt lugn i hjärtat idag. Vi tar dagen som den kommer. Ingen stress inga planer alls.

Ärtan har sovit väldigt oroligt i natt, var väl jobbigt att snörvla så mkt. Jag har också sovit dåligt, hade så svart att somna och koppla bort allting. Min hjärna drar igång ibland och snurrar några varv extra fast jag skulle vilja slappna av och sova istället. Men men..

Nu blir det lite lunch och sen tror jag vi lägger oss en stund! 💕😴

PHU! Sitter uppkrupen i soffan med en filt, haft ont i huvudet sen jag klev ur sängen imorse. Men nu har jag tagit en tablett och hoppas det släpper.

Förislämningen idag gick lite halvtaskigt. Mitt lilla hjärta blev ledsen och klamrade sig fast i jackan. Trots att de bästa lekkompisarna stod och väntade. Ovant för hon brukar nästan inte ha tid att vinka hejdå till sin tråkiga mamma.
Men det kan vara förkylningen som spökar, för ikväll har hon varit snorig och snörvlig. Såna tider nu. Får se hur hon mår imorgon.

Faktiskt så vore det roligt med lite snö nu..

Morgondagen blir nog lugn. Får se hur formen är på lillfröken. Hon är viktigast. Puss&hej! ❤️

Ja, det har varit så skönt att varit ledig lite längre. Fast jag börjar med jobb och därefter ledig dag. Så jag går inte direkt all in och jobbar skiten ur mig. 😂 Men de här dagarna har iaf varit roliga. Lite trots och skrik har vi haft men sånt är livet.

Idag släppte vi ut hästarna och så fixade jag stallet medan hon var hos gammelfarmor Alice. Efter lunch tog vi bussen in till Mora. Ovant, jag har inte åkt buss på EVIGHETER! Men kul för Ärtan att prova kollektivtrafiken här. När de åkte buss i Uppsala ville hon nämligen inte kliva av utan skulle åka hela vägen hem till Ryssa med bussen. 😂
Köpte julkort och lite blommor. Sen mötte J upp. Då åkte vi till Noret och beställde golv och tittade på tapeter. Har nog faktiskt hittat en tapet till lilla skrubben också. Ärtan gillade den och det är ju det viktigaste. Det är ju tänkt att hon ska få en egen liten hörna. Säng, byrå och bokhylla.

Nu blir det en kvällsmacka Och sen raka vägen till sängen. Slut på ledigheten! 😄 Imorgon är det förskola och jobb..