Tycker inte att jag fått så mycket tomater i år MEN jag får tänka om. På köksbänken ligger det massor av tomater som ligger där och mognar. Har slängt ut några plantor pga bladmögel och tagit in de gröna tomaterna. 

Har kokat tomatsås på några stora bifftomater 'Brandywine' och lagt i frysen också. 
Dessutom är det gott att äta direkt i växthuset. Man stoppar någon i munnen när man står och vattnar. Har fått en ny favorit som absolut ska odlas nästa år. Artisan Blush Tiger! Det är den stora gulaktiga i mitten av handflatan. 
Och Artisan Purple Bumblebee, den rödgröna längst upp, är också mums! 

Hemodlade tomater är som godis, det är då säkert! 💜


Tror vaccinationen gjorde vår Böna trött. Hon har sovit nästa hela dagen. ❤️ vi satt i hammocken och tittade på medan Ärtan lekte. Då hade hon varit vaken en liten stund men hon somnade om igen. 


Nu ligger hon här bredvid mig i sängen och snusar. Hoppas hon är piggare imorgon! 

Vi har börjat skruva reglar nu. Det går undan för det blir flera meter i taget per planka. Kul! Imorgon blir det paus men sen fredag-söndag får vi göra ett ryck! 👍 Nu ska jag äta en liten smörgås och därefter sova! Nattis på er! ❤️

Dahlia 'Sun explosion' blommar i en kruka på en gammal vagn i trädgården. I år ska jag märka upp de omärkta ordentligt. Det gjorde jag förra året också men de små namnetiketterna halkade omkring under vinterförvaringen.