10 sorter blev det i år. Två är favoriter från föregående år: Golden Bumble bee och Green Envy. Tre är helt nya: Brandywine, Artisan Pink tiger och Gold Currant. 

De andra hänger kvar tills fröpåsarna är slut. 
Fast Black Cherry brukar ge bra skörd och vara god! 

Jag och Ärtan hjälptes åt. Jag pekade i vilken plugg hon skulle lägga fröet och hon pillade dit det. Sen fick hon vattna, det är nog den roligaste sysslan hon vet. Att "kvatta med vatten". Förundras över hennes tålamod och fingerfärdighet trots att vissa frön var pyttesmå! Men det är väldigt roligt att hon vill hjälpa till. Hon sa flera gånger: Åh mamma i sommar då ska vi odla jättemycket! 
Får hoppas tålamodet hänger kvar för det dröjer ju ett tag till innan tomaterna är färdiga för skörd! 😉 

Annars har vi haft en halvlugn dag. Hon är piggare men lite hostig och snorig än. Aptiten är inte nå vidare och vi har mest tagit det lugnt inne. Nu sover hon hos farmor och farfar på Sollerön. Lite träning inför förlossningen eftersom vi har tid på Mvc i ottan imorgon. 

Nu ska jag sova! Puss och godnatt! ❤

Ärtan satte klädkoden för dagen. Pyjamas. Jag hakade på. Kan dra på täckbyxorna när jag går ut med Fiffi sen. 

Hon vaknade imorse och sa: mamma jag nyser inte så jag är frisk nu! 

Lilla hjärtat, som hostat och nyst hela natten. 

Sen kom snoret och då blev hon så besviken. "Nej, jag är inte frisk. Det är så tråkigt. Jag vill inte vara sjuk!" ❤

Jag har ont i halsen. Peppar peppar, jag hoppas det går över fort! Sen får jag nog lägga mig och vila tillsammans med Ärtan idag för jag har sovit halvtaskigt. 

Men vi tar den här måndagen i maklig snigelfart! Hej på er! 

Gibbs kom in och fick en kram imorse. Måttligt impad. 😂 Är man en tuff hankatt vill man mest vara ute och jaga ekorrar.. 


Vårt hjärta är förkyld. Hostig, rosslig i halsen och nu även snorig som tusan. Så idag har vi inte alls gjort många knop. Jag har fixat stallet och innan middagen passade jag och J på att gå en promenad medan Emma var här hos Ärtan. 

Nu har hon lov en vecka så det blir lugnt. Hon får vila sig ordentligt. Jag har inget planerat förutom på onsdagsmorgon. Men det löser vi.. 

Nu säger jag tack och godnatt för den här helgen! ❤