Den här dagen kan vi ju stryka ett streck över. Det är skönt att få krypa ner i sängen och sova. Hoppas på att morgondagen blir bättre. 


Dagen började bra med frukost och ridtur på ponnyn. Han var fin och pigg ända tills vi  "svängde fel", dvs inte snabbaste vägen hem till stallet. Då började han stanna och backa och vägra gå framåt. Men men.. han ger ju sig när han inser att jag inte tänker vända. Sen går Chalet förbi och då hänger han på utan vidare. Ja, han är en envis ponny. Det är då säkert. 

Någon mer som är envis och testar en är Ärtan. Idag gjorde hon mig så arg och rädd att jag tog henne i handen och gick raka vägen hem istället för att hälsa på min farmor. Hon sprang nämligen iväg från mig och svarade inte när jag ropade att hon skulle komma eller när jag väl såg henne igen, att hon skulle stanna. Sen grinade hon hela vägen hem. Hoppas att hon inte gör om det. 

Efter den urladdningen av gråt så åt hon lunch utan krångel och sov en stund. 
På eftermiddagen gjorde vi ett nytt försök och hälsade på min farmor. Var ett tag sedan hon sett Bönan. Hon har blivit stor! 

Vi har iaf haft en fin kväll tillsammans nu. Vi kramades och sa godnatt innan hon somnade. Viktigt att bli sams och kramas efteråt. ❤️ Min stora älskling! 

Men nu äntligen ligger jag nerbäddad. Vad morgondagen bjuder på vet jag inte än. Förhoppningsvis inga större sammandrabbningar med Ärtan. Håll en tumme för oss! 😘 

Sov gott och ha en fin torsdags morgon! ❤️

Det gäller att passa på när man får tillfälle. Ärtan och J såg på film medan Bönan sov i famnen på sin pappa. Då tog jag på regnjackan och gick ut. 


Satte potatis och täckte bädden med löv och gammalt hösilage. Lyssnade på ljudbok och hade sällskap av knotten. Fyllde på mat åt fåglarna, idag hade vi besök av en hungrig domherre som tyckte det var lite dåligt utbud. Men nu är det påfyllt av frön, nötter och talgbollar.  
Har dock halva bädden kvar att fylla med potatis. Kände att det var en bra början iaf. 

Ser kanske inte så vackert ut med fiberduken men den har en funktion. Det är mycket som börjat gro under den. Så kul! Regnet som kom idag behövdes verkligen, de tre regntunnorna vi har är fyllda igen. Slapp jag vattna också. Det är dags att klippa gräset, får bli om någon dag. 


Nu säger jag godnatt! Imorgon kör vi "favorit i repris" med ridtur på morgonen när Emma är med tjejerna. Jag och Helena hade en fin ridtur i regnet idag. Terroristen skötte sig faktiskt väldigt bra. 💕 det blir nog bra, när vi lärt känna varandra. 

Godnatt och sov gott! ❤️

Idag har vi roat oss inne medan regnet har smattrat mot fönstren. Hon har målat och bakat. Så i hennes ansikte har hon både färg och sockerkakssmet. 😉 

Jag kan inte riktigt få in i mitt arma huvud att hon faktiskt fyller FYRA år! När blev min lilla bebis så himla stor? 


Igår busade hon så jag frågade om inte hon var en Emil!? "Men jag är ingen Memil, jag heter faktiskt Clara!" Jodå, lilla vän. En riktig Memil deluxe är du! 

Nu dansas det loss i köket, tur vi har lite större yta här nere. Faktiskt så har vi inte haft någon större fajt idag. (PEPPAR PEPPAR!) Hon är rolig, hon har argument för allting. Och så ska jag hålla mig allvarlig när hon säger såhär; "Men mamma, jag vill ju! Varför får jag inte det då!?" Nej, ni hör ju.. BusMemil Ärtan Clara W. ❤️ Jag älskar dig! 

Nu väntar jag hem pappan i huset sen ska jag gå ut och sätta potatis. Tänker passa på nu medan man får vattningen på köpet! 😝