Jag tar lite paus. Det känns som det behövs. Den dagen jag inte har 1234334434 grejer att fixa med hela tiden. Den dagen är det semester. Typ. 

Just nu vill jag vara med barnen och ta hand om djuren och vara tacksam för det fina i mitt liv. ❤️ 

Fick höra idag att hästarna somnade in i natt. Blev så jävla ledsen. Fy fan så hemskt. 😢 Det rörde upp en massa känslor. Med Hookis i färsk minne. Och Amigo. Och tavlan av honom som hänger alldeles ovanför min sida sängen. De man förlorat men minns. 

Godnatt på er! 💕
"Det var inte riktigt såhär jag hade planerat dagen" har vi nog sagt allihopa idag. Vilken dag. 

Ni som läser lokaltidningen om en brand i en lada med skadade hästar, det är INTE vi som är drabbade. Vi mår bra. Chalet och Taurus står i sitt stall och mår fint. Det var i en grannes lada det brann. Håll tummarna för att deras hästarna repar sig nu! 

Det är så himla hemskt allting men som tur är skadades inga människor. Men fy, eld är läskigt när det är under helt okontrollerade former. 

Behövde rensa huvudet lite så efter jag tagit in våra hästar och det blivit mörkt gick jag ut och krattade jord i skenet från pannlampan. Får väl se hur jämt det blev när det är ljust. 
  (null)
Lilla tjocka Fluffgrisen. 💕 

Nu ska jag lägga mig, det här med vintertid är väldigt kul när man har små barn.. 😉 Godnatt på er! ❤️ Ps. Djurägare! Klappa era djur lite extra idag och var tacksam över att ni har dem i era liv! 

(null)
Idag tog vi hand om det sista av jordhögen. Ärtan hjälpte till och jag körde på ordspråket "lortiga barn är glada barn" och lät henne gräva ner sig i jordhögen. Hon lekte även i grushögen vid växthuset.. sen var hon trött och nöjd och fick kliva ut ytterkläderna på trappan! 😂 

Så otroligt skönt att få pricka av "köra ut jorden" på att-göra-listan. Nu återstår att kratta ut den och det fixar jag ev redan imorgon. Men jordhögen är borta och jag och J fick ett gympass av allt skottande och rallande! 👍 

Nu ska jag sova. Fastnade framför en film och orkade inte gå upp och lägga mig. Nattis! ❤️