(null)
I växthuset står krukor med dahlior, jordärtskockor och lite annat smått och gått. Vi får se vad som växer av det jag ställt in. 

(null)
Har lagt över en fiberduk över sparrisen för att se om det är nå liv i den.. jordgubbslandet borde fixas till.. och de andra bäddarna skulle ha fått lite gödning och gjorts redo för sådd.. Jag gör det jag hinner. Lite i taget. Lite i taget.

Det är iaf salladslök, piplök, gräslök och luftlök på gång. Den är perenn och alltid först ut. 

(null)
Sallatsmixen i bädden mot söder växer fint. 

Vintersallaten kan vi redan börja plocka lite av..  (null)
Det här är Ärtans favorit. 💕 

Så även fast det är tidigt på säsongen så är det mycket som växer så det knakar. Snart dags att så i övriga land också. Maj kommer nog bli en intensiv trädgårdsmånad! En sak är klar, det blir grönare för varje dag som går! 💚


Det känns verkligen i kroppen att jag varit på jobbet. Fullt ös från det att jag klev ur bilen tills det att jag packade ihop och åkte hem. 

En mil säger min hälsoapp att jag gått.. stämmer säkert. Undrar hur många kilo jag kånkat och burit också. Lite taskigt kanske mot kroppen att inte mjukstarta. 😂 utan kasta sig direkt i högsäsong efter en låååång ledighet. Men nu blir det ledigt igen. Får se när nästa arbetspass blir. Har varit väldigt kul iaf. Växtsäsongen är härlig! 🌼

När jag kommit hem och ätit mat så gick jag ut en stund och strosade runt i trädgården. Bara för att varva ner och koppla bort.. landa. 

Och nu ligger jag här. Bredvid de två finaste bustrollen jag har i mitt liv. 💕 Godnatt och tack för idag! 
(null)

Ha en riktigt fin valborgsmåndag nu! 💚