(null)
Titta vad FIIIIN! Det är min moster som har stickat den till lillasyster. 💕 
Hon är en pärla på handarbete moster Maria! Önskar så att jag hade ett uns av hennes förmåga. 

Helt slut och vill mest bara krypa ner i sängen. Bönan börjar bli piggare men snoret verkar aldrig ge sig. Hon klämde i med att sova tre timmar mitt på dagen. 💤💤💕 Behövde väl vila sig ordentligt. Ärtan är piggare och längtar tillbaka till Föris. Hoppas att lillasyster blivit bra tills måndag. 

Nu ska jag halvsova i soffan tills jag orkar släpa mig i säng. Godnatt!
(null)
Känner att barnen inte kommer bry sig alls om vad deras klappar är inslagna i.. så därför rotade jag i kassen med tidningar vi använder för att göra eld i brasan. Snygg njae.. men då kan vi öppna paketet och lägga in pappret i spisen sen! 

(null)
Nu hänger den på plats iaf. 
Nr 1 är ett paket med böcker som tomten får lämna på trappan. De kan man läsa lite i varje kväll fram till julafton. (Lillasyster får ’Jul i stora skogen’ som vi läst för Ärtan flera år i rad. Och Ärtan får Tomtemaskinen med Petsson och Findus. Den väljer hon alltid att lyssna på när hon går in på Storytel. 

Sen är det lådor att öppna med en lapp. Ibland står det bara "läsa i boken". Enklast möjliga men har kollat mitt schema och då jobbar jag sent. Andra saker vi ska göra: 
Adventspynta 
Skriva önskelista 
Skriva julkort 
Göra pepparkaksdeg 
Baka pepparkakor 
Julpynta 
Koka tomtegröt 
Slå in paket åt djuren 
Leta efter julgran 
Klä julgranen  
Leta efter en tomte 
Julpynta ute 

En dag mitt i kalendern får de ett litet paket med lego/duplo och den 24:de får de ett stort paket med duplo. Har fyndat på tradera under året.. Himla smidigt! 

Det här är vårt sätt att räkna ner till julafton 2018 tillsammans. ❤️ Ni kan ju gissa vem som är taggad! 🎅🏽
(null)
Det är oändligt med snor och hosta hemma hos oss. Har kallat in farmor C några dagar när det krisar nu. Sen får jag vabba i slutet på veckan. 🤧 
Själv börjar jag också bli förkyld.. 😑 Men men.   Det får nog över så småningom! 

Nu är det dags att finjustera årets adventskalender, har några småsaker att fixa till den, och sen gå ut och jobba. Puss på er! ❤️