Nu är det dags, no more föräldraledigt. Lillasyster ska skolas in på sin förskola och mamman ska skolas in på sitt jobb igen. Vi har varit där och hälsat på några gånger innan efter vi lämnat Ärtan på Föris. De går på samma förskola men olika avdelningar. 👍 Himla skönt att hon fick plats där, jag hoppas hon kommer trivas lika bra som sin storasyster har gjort. 
 
Har gått väldigt bra, hon har varit lite mammig men inte alls ledsen. Jag har ju varit med hela tiden. Får se hur många dagar jag stannar kvar.. 
Fast för att vara en matglad unge som vill äta HELA tiden så var hon VÄLDIGT BEKYMRAD eftersom det verkade finnas NOLL mat på förskolan. 🙈😱 Lilla skruttan. Hon skannade av det lilla köket som fanns och fann inget ätbart. Som tur var trollade de fram en banan en stund innan lunch och då blev livet genast ljusare! 😉 Sen kom äntligen lunchen fram och hon åt för kung och fosterland. 

Imorgon kör vi vidare och nu kanske det börjar kännas helt okej, nu när hon vet att hon får mat! 😂  Det är väldigt spännande med alla barnen och leksakerna! 💕 Men sen när vi åkt därifrån har hon somnat direkt i bilen och sovit vidare hemma i några timmar. Min lilla plutta!! ❤️ 

  (null)
Mitt hjärtas fröjd och glädje! 💕 

Kommentera

Publiceras ej