Jag är redo. Låt ekorrhjulet börja snurra igen. Tack för 5 fantastiskt fina veckor i ett tempo jag verkligen behövde. Vila varvat med nytta. 

Jag byggde inte klart hönshuset. Jag fick aldrig klart nere i tvättstugan. 

Men jag har fått spendera tid med barnen, med Järker, mina systrar, med min lilla Olle-gullis som varit så blyg för moster som bara jobbar, mina föräldrar och alla andra runt omkring! ❤️

Jag har fått rida långa ridtur, korta ridturer, lugna skogsturer och mer fartfyllda pass på både Chalet och Taurus.  (null)
Mina barn har fått vara med, både i stallet och på ridtur. 💕 

Jag har fått tid till att gosa med djuren. Att gå promenader i skogen med terriertanten och äta blåbär. Klappa katterna, mysa med marsvinen och ta hand om vaktlarna. 

Jag har fått gå runt i trädgården och skrota. Bara vara. (Jag är fruktansvärt dålig på det egentligen.) Jag har fått skörda helt underbart goda grönsaker och jag har fått se mina barn mumsa grönsaker direkt i trädgården. 

Jag har fått sova middag när jag varit helt färdig, jag har fått varit uppe på kvällarna eller tidigt på morgonen. Jag har fått campa i husvagnen med hela familjen på gården. Jag har fått kvällsbada med J. Jag har fått sitta på kvällen och prata och dricka te. Jag har fått vara Linda, mamma och sambo och syster och dotter och vän och djur/hus/trädgårdsägare. Inte jobb-människan. 

Men imorgon ringer klockan och jag känner mig redo. Lillasyster börjar på storbarnsavdelningen, Ärtan får gå på fritids tills sin stora lycka och jag och J får pussla ihop vardagen med lämning/hämtning och matlagning och djurskötsel. Jag har förberett frukostfrallor och gjort en tomatsås till någon dags pizzamiddag. Välkommen en ny vecka. Välkommen hösten! 💚🍁

(null)

Och tack livet för den här sommaren. 
Jag är tacksam för varje dag som är! 
❤️💕❤️