Eftersom Js mamma sĂ„lt huset i skedvi sĂ„ Ă€r det flytt som gĂ€ller. Och barnen var varit lite ledsna över att vi inte kommer kunna Ă„ka dit sen nĂ€r det blivit nya Ă€gare sĂ„ i helgen bestĂ€mde vi oss för att ta husvagnen och göra en roadtrip. Landa, Skedvi var mĂ„let. 👍 

Vi for ner pĂ„ fredagen, Ă„t middag i Blnge innan vi rullade vidare. Den hĂ€r helgen var det Skördefest i södra Dalarna ocksĂ„. Det finns ett sĂ„nt otroligt utbud av spĂ€nnande gĂ„rdar dĂ€r nere. Jag Ă€r sĂ„ AVIS!!  

HĂ€r kommer nĂ„gra bilder frĂ„n lördagens tur. Vi besökte flera olika gĂ„rdar och kom hem med honung, ostar, kött och bröd!! 👍 (null)
Kan verkligen rekommendera ett besök pĂ„ nĂ„gra av stĂ€llena som finns pĂ„ kartan i foldern! 

(null)
SĂ„Ă„Ă„ idyllisk gĂ„rd. JĂ€ttefina odlingar i mindre skala och sĂ„ ankor, höns och linderödssvin! 😍 Jag skulle ocksĂ„ vilja ha det sĂ„dĂ€r mysigt. 

(null)
10 dagar gamla kalvar! 😍💕

Och pĂ„ det stĂ€llet hade de en fantastisk odling pĂ„ en Ă„ker;  (null)
SĂ„ fint! Vilken dröm va!! 😍 Purjo i lĂ„nga rader, kĂ„lplantor i lĂ„nga rader, morötter i lĂ„nga rader.. sĂ„ vill jag ocksĂ„ ha!! 

Och som vanligt Ă€r det sĂ„ fint med utsikten över Ă„krarna!  (null)
Ja, nu Ă€r det snart dags för att sĂ€ga hejdĂ„ för sista gĂ„ngen. Blir vĂ€l en vĂ€nda med slĂ€p i helgen som kommer för att hĂ€mta hem mer saker. Tack skedvi för fina semesterdagar! ❀


Kommentera

Publiceras ej