Det är vemodigt att 2021 strax är förbi. För det betyder att 2022 är ett nytt år helt utan terriertanten. 💔 
(null)
❤️
Jag blir fortfarande väldigt ledsen och gråter en del när jag tänker på henne. Hon lämnade ett sånt tomrum i vår familj. Först sa barnen att det var lite skönt utan en hund som vi behövde gå med. Men nu när Cisco flyttat hem till oss säger de att det bara var skönt en stund men att det är mycket roligare nu när vi har en hund vi kan gå med igen. ❤️
(null)
Lilla lilla Cisco! Så långt ifrån en terriertant man kan komma. Men som liksom har blivit en del av vår vardag nu! 

❤️


En till stor sak som hände hemma på gården var ju de här;  (null)
Alla våra fina kycklingar som vi kläckte!
Jisses vad roligt det var, dagarna vi räknade ner på äggkläckaren och sen alla fina kycklingar vi fick välkomna till världen! 
Och det bästa av allt;  (null)
Att vi numera kan gå ut med en egen liten korg och gå på skattjakt i värpredena! 👍 Idag hittade Lillasyster 7 ägg när vi gick dit på förmiddagen. 

Annars då? 2021, vad bjöd du på? Jag är iaf otroligt tacksam för ett till år tillsammans med alla nära och kära. Coronapandemin har satt perspektiv på livet. 

Jag har odlat en hel del, fast i år hade jag en helt annan inställning för att jag skulle mäkta med allting i trädgården samtidigt som vi hade den mest slitsamma högsäsongen på mitt jobb någonsin.  (null)
Jag är så otroligt glad över varenda blomma och varenda grönsak vi fått här hemma på gården! ❤️ Hemodlat ger fantastiska grönsaker och alla blommor ger trädgården en otrolig mångfald! 

(null)
❤️
Och som jag älskar de där två hästarna och ryttarna! (Och såklart mina systrar!)

Ärtan har börjat tvåan och lillasyster är inte liten längre. Nu under julen har hon helt sonika tagit vardagsrummet uppe som sitt eget sovrum. Vi behöver nog lägga på ett kol med renoveringarna här hemma! 🙈

Så Tack 2021! Du var ett fint år. 
❤️