kommer nog att bli alla tiders!

Började bra med en trevlig, rolig och inspirerande måndag i Gävle. Scandic är fantastiskt på att mata en hela tiden.. Mums! Och våran kursledare var riktigt ärtig och frän. Hann med en snabbshoping på IKEA. Hela 20 minuter. Klå det den som kan! Mandlade MASSA vita fräscha blomkrukor till mina fönster. Dock var dagen lång och innan jag hade kommit hem hade jag fått huvudvärk. Jobbigt vägföre när det är såhär mörkt och slaskigt.

Har jobbat idag. Fått ganska mycket gjort. Men imorgon måste jag beställa foder och även göra försäsong på vallfrö. ROLIGT! Inte alla som får göra sånt på jobbet.. =P

Ledig fredag, lördag, söndag. Det ska bli riktigt gött! Känner att jag behöver koppla av lite. Långpromenader med fnörten och sovmorgon. Hemmapyssel och lite sol kanske?

Nu.. ska jag krypa ner och mysa lite i sängen. Blev lite gjort efter jobbet idag. Ätit och betalat räkningar.. Sedan gick jag ner i källaren och började röja där. Planterade om några blommor. Såna som verkligen behövde större kruka. Imorgon ska jag och pappa hyvla brädor. Så jag kan göra klart min hylla i köket någon gång. Måste köpa mer färg också. Jag var inte riktigt nöjd med den färgen jag köpte förut. Klarröd passar nog bättre.. Nu ska vi kissa kväll och sedan sova. Snart är det torsdag.. =)

Pussåhej!