Sovmorgon blev det inte. En katt och en hund tyckte att kl 7.45 så var det färdigsovet. Så imorse halv nio var jag ute och gick morgonpromenad. Var förbi Mini&Liten och gav dem frukost innan jag&fnörten gick över ängarna i morgondiset. Så härligt!

Sen fick jag besök och frukostsällskap. Tack så hemskt mkt M&D för att ni kom och förgyllde min morgon! Alltid trevligt att ses, tyvärr blir det inte så ofta nu för tiden.. Att vara "vuxen" har sina nackdelar. När man var liten kunde man leka hela dagarna men tyvärr så fungerar det inte längre att ha det så.. =P

Tog en till lång promenad och så en vända till skogen där jag alltid slappnar av och njuter. Sen hämtade jag J som haft en skoj helg i Sälen. Blev lite mat&tårta på Sold när vi firade Js bror och sen åkte vi hem. Hem till rövarkulan Där jag fick fram en adventsljustake och en julstjärna innan jag kraschade i soffan.. Så mkt har jag pyntat nu. Less is more. Typ ingenting alls.. Och julstämningen den är long gone before daylight sen lääänge.. +5 och regn. Jag vill ha snö!! =)

Nästa vecka bjuder på massvis att göra men jag har försökt bena i alla måsten och gjort en prioriteringslista över det viktigaste.. Ska inte stressa upp för då vrider sig magen och skär till i ren protest. Jag längtar tills situationen på jobbet är typ "normal"..I fredags var det exakt 2 månader sedan.. 2 månader utan häst. Jag skickade en tanke till Amigo i himlen och hoppas han har det bra. Eller det vet jag att han har. Massvis med grönt mumsigt gräs och inga stela bakben. Älskade saknade häst.

Den här veckan har det inte gjort lika ont.. Men saknaden finns där hela tiden. Som tur är har jag varit och snusat på 4 st hästar som får fungera som substitut. Annars hade jag nog inte klarat att vara utan häst..