Idag har vi varit på tillväxtultraljud nummer 2. Hade denna gång en ny barnmorska och jag gillade henne (också ;), alla bm i Mora är helgulliga!). Hon var noggrann och gick igenom allt man såg, även fast jag sett Ärtan flera gånger nu så är det lika spännande.. Syster H som följde med som sällskap tyckte nog att det var roligt att se vem som håller till där inne..

Ärtan var livlig och allting såg bra ut. Dessutom har bebis växt sen sist så det känns bra! Nu är det vanlig kontroll nästa vecka och då mäts magen igen. Håll en tumme. Det känns iaf otroligt skönt att alla extra kontroller vi varit på har visat att den har det gott i magen. ❤

Sen åkte vi på en visit till Älvdalen och hälsade på hos Elinore. Åt lunch och fick hus/trädgårdsvisning. Spännande att se hus som våra vänner köpt och vilka planer de har. Man får tips, idéer och inspiration! :)

Nu sitter jag i soffan, fortfarande hostig och ganska trött. Ikväll blir det lugnt. Hoppas inte det blir så mkt smällare här ikväll, men tror det går bra med råttan ändå. Jag är ganska trött och kommer nog somna tidigt..

Ha en fin Valborg nu! Puss på er! ❤