Vi var till biblioteket en vända för att lämna in en hög med lästa böcker.. och så lånade vi tredubbel mot vad vi lämnade igen. Fick ett lååångt kvitto;  (null)
😂🙈

Vill barnen låna en bok, vi lånar den! Så länge jag orkar bära kassarna till bilen så är det okej! 😂 Min hög med böcker är inte alls lika stor som barnens. Nu har jag gjort iordning ett ställe med bara biblioteksböcker så vi har ett "eget bibliotek" här hemma. Jag gör allt jag kan för att försöka uppmuntra deras läslust! 

Ärtan har läst flera stycken böcker nu i början av lovet! Toppenbra, men jag sticker inte under stol med att teven och andra skärmar drar och att läsningen har svårt att konkurrera med det.. tänker många gånger "på min tid när jag var liten".. 😂 Ska bli roligt nu när lillasyster börjar skolan och ska köra igång med läsningen hon också. Vad hon väljer för böcker och vad hon vill läsa om! 

Men nu har iaf barnen massor att välja på som kvällsläsning tex och jag en hög att beta igenom, blir perfekt läsning på luncherna nu när jag börjar jobba igen! 📚