Kallar jag numera hästen. Hon börjar fälla päls nu och det är mkt som ska av. Blir till att gno med gummiskrapan ordentligt ett tag fram över. Har ridit både lördag och söndag. HÄRLIGT! Men träningsvärken är ett faktum. Jag har bara skrittat för att få henne i lite kondition men jag är ruskigt otränad. Och det är hon med, blev svettig av ridturen.
Formad som en korv och liksom jämnt tjock över ryggen så ngt bra sadelläge finns inte. Har fått tag i en sadel som inte är fruktansvärd att rida i så den har testats nu. Blir nog bra tills hon är i form. Ett spännande projekt är det här iaf. Hon fick mkt beröm igår, kommer nog bli fin med muskler och kort päls. Men det är en bit dit. Typ en evighet. =P

Annars har helgen bestått av promenad i det härliga vintervädret med en turboråtta som var helt överlycklig. Lagom kallt och massor med snö att rejsa runt i. Idag fick vi sällskap också av två i byn med deras hund. Fiffi var alldeles blöt av snö när vi kom in för hon hade tumlat runt som en vante. Ätit god mat, som inte varit fisk eller fetaost-sallad och tagit det lugn. Skönt att komma hem och hämta andan.

Ikväll packar jag väskan och imorgon blir det Enköping igen, för sista veckan. Men det kommer nog bli en tuff spurt. På onsdag ska allting vara tiptop! =)

Nu ska jag diska lite och förbereda maten. J har varit till Sold och kört snö i dagarna två. Mkt snö är det och mer ska det komma enligt vädergudarna. Men sen.. Är det vår! =)

Må gott!
Puss&hej!En luddpånnie solar sig medan hon äter.