(null)

Ärtans skola ville ha in lingon till köket då de kokar egen sylt till luncherna. Så i söndags åkte vi upp i skogen för att se om vi hittade några bär. "det blir kul att vara lite i skogen, nyttigt, det går fort osv" tänkte jag.. Well.. 

Det var verkligen urdåligt med bär. MEN vi fick ihop till en liter till slut. Men då hade barnen skrikit och sjungit och låtit så alla vilda djur flytt in i nästa landskap. 
Ärtan kunde inte plocka just nå bär alls pga diverse anledningar. 
Mellisen vi hade med oss var nästan uppäten. Och helt plötsligt ville inte Bönan äta banan för hon tyckte inte om det. Så hon spottade ut den i mossan och försökte "gömma" skalet i en av hinkarna.. 
Dessutom hörde vi "jag är bajsnödig" klart och tydligt medan vi plockade de små röda bären. Så det var bara för J att skala av ett lager kläder och hålla upp den minsta medan jag gick tillbaka till bilen för att hämta papper. 

Så med en liter lingon, en nyskiten Böna, en halvvrång Ärta, en nöjd terriertant och två ganska möra föräldrar tog vi oss i sakta mak tillbaka till bilen. Där barnen plötsligt började lorta ner sig i gruset rejält, optimalt för att hoppa in i bilen igen.. 

(null)
Älskade terriertanten! ❤️ 

När jag skickade en bild på barnen till familjen skrev Emma att det såg mysigt ut. Och ja, det gjorde det. Absolut. Men när man är mitt i det kändes det inte speciellt idylliskt! 😂

Kommentera

Publiceras ej