Vill bara kika in en snabbis och önska ett riktigt GOTT NYTT ÅR!

Ikväll blir det 3-rätters och lugnt umgänge, hunden är hemma och jag hoppas tolvslaget går bra. Tyvärr så är terriern rädd för smällare och jag håller en tumme att det inte blir så mkt liv här i byn.

Nu ska jag gå och skala rotfrukter och göra en sallad!

GOTT SLUT OCH ETT RIKTIGT GOTT NYTT 2010!


Till Helena&Daniel som har förlovat sig! =)
Grattis fina änglar! 
PUSS!!
Har varit lite krasslig ett par dagar så det blev lite jullov från bloggen. Men idag var jag trött på snorandet så det blev en tur in på byn för att se om jag hittade några bra vinterskor. Vilket jag kanske gjorde. Får se..

Annars har dagarna bestått i en promenad med hunden och sen vila i soffan. En dag hade vi strömavbrott så då eldades det i öppenspisen. En bra sak med eld är att man kan grilla marscmallows vid den. MUMS! Så någon nöd gick det inte på oss. Ska blir härligt med vedspis i köket sen..

Julafton var en lugn tillställning hemma hos mormor&morfar. Tyvärr kom det inte ngn tomte med häst till mig utan jag fick hålla mig till godo med lite annat smått och gott. Men god mat fick vi och så har vi alltid så kul, tur vi har humor. ;)
Nästa år ska jag minsann sköta mig och vara världens snällaste så kanske jag kan få en liten pånnie iaf.. Önska kan man alltid. Granen var iaf fint klädd som alltid.


Nu ska vi gömma godis här hemma och jaga tuggringen.
God fortsättning!