(null)
Nytt insektshotell uppe på väggen. Inköpt på Granngården och inspirationen till de jag håller på att snickra ihop själv. 

Värmen eller framförallt, torkan, börjar bli lite väl extrem nu. Vi kommer aldrig ha en paradgräsmatta och det är ingenting jag ens bryr mig om. Men nu är den brunare än brunast. Tacksam för den extra brunnen som vi kan använda till grönsakerna.. 

Annars känner jag mig ganska trött och sliten.  J jobbar otroligt mycket just nu och det är lite trist att vi knappt hinner ses. Men men.. det går mot semester.. Ärtan gick sin sista dag på Föris för den här terminen. Nu väntar ett låååångt sommarlov för hennes del. ❤️ 

Hösten ger mig en klump i magen och jag har inte blivit ett dugg klokare på allt som rör sig i huvudet. Det ordnar sig. Det gör det alltid.. 

Men nu ska jag sova. Jag måste försöka skrapa ihop några timmar med sömn.. Nattis! 
(null)
Jag och Fiffi gick kvällspromenad idag. Hade sällskap av alla miljoners mygg också. Det verkar vara något slags rekordår med mygg. Tror aldrig förut jag varit med om den här mängden förut. 
Jag har redan mer myggbett nu än vad jag hade på hela förra sommaren. 😬 Men men.. hoppas inte det håller i sig såhär hela sommaren. Tycker så synd om barnen som blir bitna mitt på blanka dagen när de vill vara ute.. 

Blev en timme ute med lite vattning. Fyllde upp tunnorna från andra brunnen också. Så blir vattnet tempererat tills  nästa gång. Igår rensade jag ogräs tills det blev mörkt. Thermacellen är ett måste för att jag ska kunna vara ute och greja på kvällen. På dagarna är det oftast för varmt och jag har fullt upp med annat. Men jag gör lite när jag hinner och orkar. Det går inte fort. Men det är okej! 

Nu ska jag sova! Nattis! ❤️
(null)
Har plockat ihop massa spillbitar från diverse projekt som legat och skräpat. Nu har de kommit till användning i mitt senaste påhitt. Jag har gått banans och kapat till flera stycken hus. Nu ska de sättas ihop och borras hål i alla träbitarna.. 

Nu får bild på det färdiga resultatet sen! 🐝🐝