Kvällspromis med mina hjärtan! ❤️ 

Älsklingshunden ❤️

Trött efter en späckad dag. Vi lyckades rodda tre barn utan problem. Lite kiv och lite grin var det men gråtandet stod Ärtan för. Är inte så lätt att förstå innebörden av vänta ibland. :) 

Nu ska jag krypa upp i soffan och läsa lite. Sen blir det sova, det är så välkommet nu! Godnatt på er!! ❤️ 

Idag satt hon i hammocken och mumsade ärtbaljor och broccoli. Direkt från pallkragarna. Innan hade vi gått lös i växthuset och skördat den första gula tomaten och en paprika som hon smaskade i sig.  Kan ju inte bli mer raw food än så! ;) 
Jo, hon brås på sin grönsaksgalna mamma MEN hon älskar även oliver, svamp och ägg. Vilket jag tycker är BLÄÄÄÄ! :) 

Idag har jag haft en hästig morgon och en hästig kväll. Däremellan har vi ätit lunch på Sollerön, hoppat studsmatta och busat med kusinerna. Imorgon får jag och J tre barn att ta hand om i några timmar. Det kan nog bli spännande! ;) 

Puss&hej! ❤️ 
Sånt här gör att jag får blodad tand och vill odla UPP HELA TOMTEN, ja typ HELA BYN!! 

Grönsaker. Direkt från trädgården. Med lite olja får de fräsa i en stekpanna. Salt peppar och så ost till det. Så.GOTT! Perfekt som tillbehör till lunchen! 
Dessutom tog jag in ett rejält lass med olika sallader som vi också smaskade i oss.. 

Jag har redan börjat snegla på vilka fröer jag behöver införskaffa mer av tills nästa år. Vad jag skulle vilja odla mer av så vi får en chans till att vara självförsörjande på vissa grönsaker. För hemodlat är utan tvekan det godaste! ❤️ 

Dags att packa höpåsar! Hejsvejs! :)