Pysslade jag med kalendern i flera timmar för att få den klar. J var på möte på Helt enkelt (resturang) och när magen kurrade slängde jag iväg ett sms.. Så istället för glass blev det:  (null)
Minihalloumihamburgare med sötpotatisstrips! Så himla mumsigt! 

Nu är ju kalendern uppe och imorgon börjar nedräkningen.. Jag har hållt på med alla kryddor som legat på tork men orkade inte göra klart. Det har varit fullt ös från morgon till kväll idag. Men snart är det sovtajm! 
(null)
Igår var det inbäddat i massor med snö. Skottade av det två gånger för att taket ska hålla.  (null)
Nu innan helgen tänkte jag att vi skulle pynta lite där inne. Jag och Ärtan! Gran har vi fått en liten av min moster..

Vi får se vad vi hittar på! Förra året hade jag en ljusslinga som lyste i flera månader i växthuset. Fick lov att se hur länge batterierna räckte.. 

Sen kan jag pynta i det stora också om jag vill. Det ser man från köksfönstret! 👍 
Åh. Jag längtar tills det är på plats! Förhoppningsvis i vår.. 😃 Men jag har lärt mig att det tar längre tid än man tror och att man behöver göra annat också. Och vila mellan varven. Det är viktigt att pausa och inte bara köra järnet hela tiden. Som nu tex. Nu sitter jag i soffan och pustar ut efter att ha skottat igen. Den stora följde med min faster hem, den lilla sover. Alltså kan jag sitta här en stund och fundera på vad jag ska laga för middag. 
Förslag någon? 

Tomten har varit här!
(null)
Vilken lycka för en liten tjej! 

Nu är ullunderstället på och vi ska äta frukost. Sen bär det av ut i snöhögen!! 😄