Jag är så otroligt glad och tacksam för alla de här nätterna då Ärtan sover som en stock.. När hon vaknar, får mat och sen sover till långt in på förmiddagen. För sen är det fullt ös vissa dagar från morgon till kväll så den här mamman skulle kunna somna stående! Zzz.. 

Idag är en sån dag. 
Efter besök på Bvc åkte vi förbi granngården. Nu har vi införskaffat mat till pippisarna i vinter.. Dags att fylla på fröautomaterna igen! Sen blev det en  sväng in på kappahl, såklart följde någonting i klädväg med hem till lilltjejen, innan vi avslutade med att handla lite mat.. Därefter blev det bjudmiddag hos mamma&pappa innan vi tog en promenad hemöver med Fiffi. En promenad där Ärtan förövrigt blev buren till största del eftersom hon totalvägrade att sitta i vagnen. Men så är det.. Man kan inte vara glad jämt! Nu har lillhjärtat precis somnat för natten och jag ska krypa upp i soffan och slötitta på lite teve.. 

Imorgon blir det att ställa klockan. Jag har en tid hos doktorn och nu får ni hålla en tumme! (Och Nej, jag är INTE gravid igen!) Sen ska jag ta en promenad med terriern kring Js jobb innan jag åker hem och bara myser och vilar! 

Så.. Sov gott och dröm sött! ❤

Sista september idag.
Har precis varit ute på en promenad medan Helena red Hookis.. Det är så avkopplande i skogen. 


Alldeles strax ska vi åka till Bvc och lyssna på information om tandhälsa.. Kan bli intressant sen när lilltjejen får tänder! :) 

Ikväll är det styrelsemöte för byn. Får se om jag kan närvara eller om en viss liten tjej vill ha mamma hemma. Igår fick jag rejsa hem efter jag gått med Fiffi i selja. Så fort jag kom hem så var hon nöjd! Ville väl ha tutten nära till hands! :P 

Ha en fin måndag! 
Idag skruvade Järker dit de sista brädorna på trappan.. Så underbart skönt att ha den på plats och att den är klar.. Vi är lite i valet&kvalet om och hur vi ska göra med räcke.. Vi får klura lite på det men som sagt, själva trappan är färdig!! 

Dessutom är kanten klar kring landet i hörnet.. Där ska jag så ettåriga sommarblommor och så blir det nog smultron längst kanten. Perfekt för Ärtan att gå dit och mumsa sen.. :)