Jag lever. Den senaste veckan har jag jobbat hur mkt som helst. En kväll slocknade jag vid 21.15. Då är man trött. Har även jobbat idag och jäklarns vad mkt folk vi haft. Men roligt har jag tyckt att det varit. =) Nu har vi gått in i högsäsong iaf. Växterna kom i veckan också. Fick slita på bra innan vi fått upp dem. Nu är det bara finjustering kvar. Men det kommer ju mycket mer. Och så kommer sättpotatisen också. Så kunderna blir nöjda till slut.

Nu ska jag ner och fira J med att grilla lite. Sitter bakåtlutad i soffan och ögonlocken är tung, tung tung..  Blir grillpremiär för i år. Får dock se hur länge jag håller mig vaken.

Helgen i Örebro var grymt skoj! Riktigt skönt att komma iväg en sväng. Jag som är så himla hemmakär.. =) Tack M&M för helgen! Det måste vi göra om!

Sköt om er!
Pussåhej!

påsklilja
Min påsklilja som blommade så fint. =)
Packat och tänkt ut vad jag ska ha på mig. Har massor med kläder men visste inte alls vad jag skulle ta med.. Men det blev ganska lätt packning. Skönt. =) (Har ju mkt i garderoben som säkert är för litet nu för tiden. Har ju gått upp några kilon i vikt de sista åren. Får rensa ur den och se vad jag vill ha kvar. Men jag köper väldigt sällan kläder nu för tiden, jag är mer intresserad av huset och trädgården!)

På söndag fyller min darling år! Hela två år är hon nu! Gullepyret! Fnörtigare hund får man leta efter. Ikväll när vi gick promenad såg vi 9 st rådjur. Och gud vad hon gnällde. Lilla jägaren!

fiffi
Finaste..

Puss&hej!Imorgon jobbar jag sista dagen för den här veckan. På fredag rullar tåget mot Örebro där jag ska hälsa på Maria! Och det som ska bli extra kul är att Malin också bokat biljett så det kommer bli en riktigt trevlig tjejhelg. Är hur länge sen som helst sen vi sågs sist! Ska bli så KUL! =)

Efter jobbet idag fick bilen sig lite invändig städning och katten fick vara ute i lina. Det gillade han skarpt och nu ligger han i fotöljen och snarkar den lille grisen. Hann även ta en promenad med Fiffi och min Kungspudel Amigo Håleryd. =P Nu ska jag hänga tvätt och sen sova lite. Slutar kring 17 imorgon och det ska bli gött. Är det fint väder blir det en liten promenad med djuren och sen ska jag kanske hjälpa Ellie plugga lite. Bjuda på wookat med.. =) Får se hur morgondagen artar sig. Men jag önskar alla en trevlig helg så skriver jag mer här sen när jag kommit till rätta igen.

Puss å hej!

Tass
Den sötaste tassen.